min kamera laddare är här!


jag vill till 3:dje november


Jag vill på Gavin Degraws konsert!!!!!

Tonight, you arrested my mind.
When you came to my defense.
With a knife in the shape of your mouth,
in the form of your body, with the wrath of a god.
Oh, you stood by me, Belief

31.08.08

Hej på er! har suttit och kollat lite bloggar, och lyssnat på Gavin DeGraw <3 i love him! jag, mimi och becca satt och lyssnade på han mycket igår xD nu ska jag gå och göra oboy! idag ska jag ta mitt pickochpack till mamma, för hon kommer hem från en arbetsresa så jag har vart hos pappa lite extra :) ha det bra!

nej tack jag super inte

hej igen, det blev inte som jag hade hoppats faktiskt. jag trodde vi skulle hänga i kungsan (även om det sög) och typ gå runt på stan, men mimis kompis jolio ville festa (...) eftersom jag inte dricker tycker jag det är viktigt att hålla fast vid det och inte säga att jag inte gör nått och sen gör det, dels va festen i farsta och jag skulle vara hemma till tolv. jag trodde mimi skulle stanna men hon ville gå på festen så jag fick åka hem till slussen igen. ibland suger allt. men jag är glad att jag inte följde med för min pappa blev glad att jag kom hem tidigare och det är skönt att bara ta det lungt hemma. iallafall blev det inte som jag trodde och jag trodde faktiskt inte att mimi skulle följa med :) men men, jag får väl hitta på nått här hemma. ha det bäst, gå inte och sup på fest!

/m

im out



är hemma och har ätit, ska till NRJ med mimi, linda, sandra och melissa nu! <3 puss milou

hemma hos mimi

hejsan, jag är så trött för jag har slingat mimis hår och det är typ 2 meter långt och skittjockt! så det tog 3 timmar!! och jag och bacca glömde hanskarna så vi har typ frätande händer... ush! nu är det typ en halv timme kvar för hon ska ha i det. jag glömde mobilen hemma :/ vad ska man göra ikväll? nrj? hemmakväll? chill med VP? vet inte.. får se :) som sagt e jag trött. borde ringa pappa för han vet inte vart jag är.. igår var det typ nollning för alla 1or, själv går man ju bara i nian.. aja, cyah lovers!

song of the day


30.08.08

Hejsan! idag ska jag vara med mimi, my love! hon ska slinga håret, tufft! vet inte direkt vad jag ska säga mer :/ måste göra mig iordning nuu! pusshej <3


supersize me

tjo guzzar! idag har jag vart in da school, chillat. hade gympa i medis, badminton, jag bah ägde med mina vänner ingeborg och maja, vi bah 'svisch' så typ vann vi! sen gruppen efter oss hade killarna filmat i omklädingsrummet, helt serriöst dom e liksom 15 år och vill se tjejer i klassen, sök bara på www.google.se/finabrudar(?). sen fick dom fetaste utskällning och typ polisanmälan..

sen gick jag och ingeborg till Vittra och hämtade linda och sandra och vi gittade till stan, gick in på Urban outfitters :) stekheta prylar! sen gick jag och ingeborg och hyrde Supersize me och åt godis, HAHA!


in the school

Hola! nu chillar man i skolan, har svenska men min lärarinna är typ sjuk :/ så alla sitter och rockar på några gitarrer och bara steker galet liksom! ska lyssna på lite jonas brothers nu! ciao


morning 29.08.08

Godmorgon, nu har jag lite brottom för jag och ingeborg ska äta frulle i maten men vi börjar kvart i nio så vi får typ äta en kvart tidigare. haha. orka att jag klagar! men men, dagens kläder är väl miss sixty jeansen och Monki vitt-linne! asså jag ser ju att det är folk som läser, men kommentera då för fan! :D

zZZzzZ

hej alla bögar och lebbar, nu ska jag sova, so long suckers!
p.s! jag har ny bdb: miou !

static - everlife


Den här låten hittade jag i min favvo-serie The hills! jag tycker den rockar hårt!

vem skulle banga på ett gangbang med jonas brothers?


..................inte jag!

slim shady

HAHA! glömde att nämna att jag, mimi och linda var så jävla töntiga idag, vi gick och rappade rappen om:
mimi: mimi hanzon blea, dina ögon e sneeea!
linda: linda, öh öh du lukkktttar bindda!
milou: miloou, du är en fet jävla ko!

okej, det var kul då!

candy is a girls bestfriend

Nämen hej på er! idag har jag vart i skolan (ofc!) och idag hade jag bla engelska, som är superkul verkligen! sen efter skolan chillade jag galet med ingeborg sen träffade vi maja, lydia, mira och elli. vi gick runt och jag var superhungrig :/ vi gick och kollade på second hand affärer men bara massa skit, sen träffade jag mimi & linda! haha, vi gick till SNS och filmkedjan, köpte candy! på bild 1 ser ni en glad mimi & linda! på bild 2 ser ni en av alla ego's jag och maja alltid gör! på bild 3 äre min söööta mimi och bild 4 är det linda som fyllde påsen, (mycket) typ 26:- hahaha! puss, jag älskar er!
 

280808

Godmorgon, idag kutade jag upp klockan 7:30 för att se The voice morgon med Blondinbella! det var najs men hon verkade lite ledsen :/ aja, idag har jag på mig ett ljus lila linne från Monki och ett par blåajeans! nu är det av till skolan, wish me luck!

 

piercings i love

Som ni kanske vet älskar jag piercings! Vill ha som Christina Aguilera hade på den gamla goda tiden med en i näsan och en i underläppen i mitten. tungan e snyggt men slampigt.. ingeborg skulle passa så bra i marlyn monroe piercing, (även fast alla fjortisar snott den fina piercingen!) kolla va cool korsettpiercing på bild 1! sleep tight!


tröttis

tjenare! nu är jag rätt trött :/ dampade imorse pga av att jag försov mig, eller rättare sagt mobilhelvetet ringde inte! hatar! liksom varför inte, sen en kvart innan jag började så ringer ingeborg hem till mig och bah hallå? då springer jag upp och sätter på mobil, ja då e de dags för den att ringa(!?) kvart i NIO ringde den, när den skulle ringa 7:30!
puss milou

bilder - 270808










i skolan

Hejsan på er! idag var "den roliga" skoldagen. Med sylektioner och hemkunskap! det var superkul! bara att jag har bytt lärare i hemkunskapen, asså hon var snäll men Ruth va så mycket bättre..! men jag tror hon kommer ge mig bra betyg så :) nu är jag i mediateket i skolan och har slutat! Haha, jag, maja och ingeborg tog Em-G bilder idag.. haha! dom kommer upp sen, idag kanske jag ska gå på Human tetris, ni vet dom där kineserna som går igenom väggar, som tetris? fast med svenskar då då. ha det bäst! <3 milou

god natt

Godnatt på er, nu är klockan 01:00 och jag ska sova, jag har slitit som ett djur med städningen i mitt nya rum, massa grejer som ska kastas osv. Men det blev super! Idag hann jag: städa, plugga, datalana och designa bloggen lite(!) vad tycks? lite nya grejer här på bloggen! kommentera nuuu om designen!

..


260808

HEJ ALLA STEKIGA MÄNNISKOR! idag har jag vart i skolan, och efter det var jag med ingeborg och sen med mimi, vi tjockisåt godis och gick hem till mig och knarkade bloggar! sen gjorde vi töntigaste videobloggen HAHA! sen när mimi gått så gjorde jag lite läxor och ni sitter jag här.

260808

Heejsaaaan! eller ska vi säga, Tjillevippen? nu har jag gått upp och sminkat mig :) vet inte hur jag ska göra med mitt hår.. ska jag visa den av cuttade luggen(!?) aja, ska äta frulle i SKOLAN med ingeborg XD blir nice, vi bah SPIIIK! eller hur ingeborg? aja, JAG DRAAR!

haha jag är tönt


mimish.blogg.se

HAHAHA alla kommer hata min nya impuls-själv-klippta-frilla XD hahahahaha! mimi har lagt upp bästa filmen på mig snackandes om robin....................haha! www.mimish.blogg.se är typ bäst?!

i am a emokid lalalala


amen tack!


TACK FUCKING SÖDERMALMSTIDNINGEN SOM SKA PRINTA UT MITT FULA FACE PÅ BILAGAN OM KONFERMATION.. liksom det är ju kul, men bilden..................

me love jonas brothers!


jag fick en inpuls och klippte av mitt hår

jag ägerrrr

00:25

sådärja, nu har jag bäddat rent i sängen och så och satt allt matriellt på laddning! det är skitvarmt i mitt rum :( men det var ju typ det! ses imorn, då är det min första lektion i nian ;) sleep tight

åh nej

nu har jag försökt att få av mina naglar..asså jag klippte av dom på vänsterhand och sen fick dra av den hårdagelen så typ halva ytan på nageln åkte med..och så klippte jag av mina långa naturliga naglar där med, och inte nog med det, jag målade dom indie-röda! sen kom jag på att jag måste fixa den andra handen också..men min vänstra hand har bara 9 i styrka (medans ingeborg har 35) så jag var inte stark nog att klippa av dom! så nu är min ena hand korta och röda och den andra långa och franskmanikyr gone bad.. här är ett kort på mina vitanaglar och nån annans rödanaglar..

VS.

gangsters



haha vi ägerrrrr! idag har jag träffat mimi och vi har vart på donken (ofc) chillade galet och sen gick vi runt.. träffade Robin (..............) han bah skrek MILOU OCH MIMI STANNAAAA! vi bah ignorera.... sen typ såg vi han överallt... sen träffade vi ruffsi, lollo, melissa och linda och typ chillade med några fransmän :P aah, de va typ det? kanske kommer lite mer bilder sen, får se om mimi lägger upp några! puss & kram, milou!

240808

Hejsan, igår sov ingeborg här, mysigt värre ^^ vi köpte 2 kg bulle och mosade i oss, sen träffade vi ruffsi, linda, lollo, mimi och gick till årsta/eriksdal och chillade galet :) idag ska jag vara med lollo, mimi och ruffsi och vi ska nog sola. vi har sett ett skitbilligt ställe! mm, men det var ju typ det? asså jag har noll kläder hos pappa så jag ska ha ett rosalinne från Monki och jeansshort, men liksom, de kommer bli kallt?
/m

bilder från igår









update

Tjo katter! idag leker jag lite, whats up with the snebena? hehe, aja man får väl testa lite grejer eller hur? idag har jag tvättat massa kläder, och jag har mitt favoritlinne från Monki (det vita skitstora) och jeansshorts. mimi är i duschen hemma hos sig och vi ska träffas snart! sen kommer ingeborg och lite senare kommer RUFFSI! vi har inte sätts på åår känns det som! me love ruffsi, mimi och ingeborg. pappa sa nått om att ottilias mamma (min faster) ska sova här? hon kommer typ från skåne nu? kommer ottilia? jag vet inte :) aja, ha det bäst!
/m 

230808

godermorgon! dushade typ vid 10, det var väl duktigt? att jag gick upp vid 10 och det var helg? tvättade håret med endast balsam eftersom i den här lägenheten bor det min pappa som skiter i att köpa shampoo som inte luktar man.. ska nog äta nått nu, jag är fett hungrig :/ sen ska jag träffa ingeborg och mimi :) puss på er!

han är den finaste jag sätt, men tillhör någon annan..

..JAG ÄLSKAR DIG

sorry för dålig uppdatering!


Hej alla mina älsklingar! Här är lite udda egopics från idag ^^ just nu sitter jag i mitt nya rum och jag och min storebrorsa rensar och laddar ner photoshop till min laptop! :) kanske ni får se snyggare bilder sen(!) idag var jag med maja och ingeborg, vi chillade hemma hos mig och lite sånt, sen åt jag pizza med familjen. jag fick spader att jag inte kunde ringa nån (för min mobil e på lagning, min lånemobil e borta och min andra mobil har inget kontantkort) så jag sprang och laddade på min 3dje mobil (......) iallafall, så alla som e intresserade av mitt liv kan ju ringa på min comviqmobil! ja, de va typ det :) ha en trevlans kväll!

onoff


Heeej på er! jag är på ONOFF med maja och ingeborg, haha! lol datan som jag är på e cp, allt e sepia :/ jag och ingeborg ska fett köpa förstoringslipglossen vi hittat! p.s! jag har hittat världens snyggaste skinnjacka :O

dagens

Dagens låt: I don't love you - My chemical romance
Dagens frisyr: Slarvigt
Dagens smink: marscara
Dagens kläder: svarta leggings & långt svart linne
Dagens händelse: att få veta grupperna inför höstterminen
Dagens planer: att komma till pappa från mamma
Dagens vill ha: mer leggings
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: regn
Dagens mat: nått bajs i skolan
Dagens mående: lite ont i magen pga av ingen frukost

22 augusti

Godmorgon, först vill jag bara säga att det här är den sötaste bilden ever! ..oh att jag är trött! så jag tog en storkopp kaffe, mm! idag ska jag till pappa på typ 5-6 veckor, för nu i slutet av sommaren har mamma haft semester och haft oss. medans jag var i usa så renoverade pappa mitt rum så det är jättefint! nu ska jag fortsätta att kollar på ett prgram om folk som inte kan få barn. ciao!

hej jag har tråkigt

jag har så jävla tråkigt just nu, serriöst det suger! fuck va boring. därför bjuder jag på en video på mig och mimi, hahaha!


det här är kärlek fan.


fika med linda

Hej! jag kom precis hem, gick ut och fikade med Linda! supermysigt :) bara att min strama ekonomi för tillfället gjorde att vi fick fika på Mcdonalds ^^ men det var super ändå, vi satt typ och snackade i timmar om kompisar och typ massa grejer. nu kom jag hem och mamma gjorde våfflor åt mig :)
linda betyder!
   

det jag gjorde idag

Hej på er, idag var vi som sagt i Stora skuggan, det sög. vi lekte lekar med sexorna och åt en osmaklig pastasallad. men det är ju bättre än lektioner så. Efter det så gick jag, maja, ingeborg, nikolai, max och ivan till godislandet och åt glass och godis! mumsigt värre. sen gick vi till vitabergsparken men det regnade GALET så jag drog hem :)  ja, vet inte direkt vad jag ska göra nu. får väl se. ingeborg jag har pengar till dig!


/m 

21 augusti

Hej allihopa! Nu har jag duschat och klätt på mig, tog bara nått det blev McLovin tröjan och jeansshorts, om ni har sätt filmen Superbad/Supersugen så kommer ni tycka att tröjan är humoristisk (förhoppningsvis). Iallafall, har lite brottom men tog lite bilder iallafall! Kände mig skit trött imornse :/ aja, nu ska jag gå! idag kommer vi typ åka till Stora skuggan och hänga med klassen..

Dagens "outfit"


I wish I was a punkrocker!

/m

u never where and never will be mine


jag har ett beslut, som jag kan ignorera, det är att fortsätta älska Mr X eller sluta. För jag orkar inte. Haha jag kan inte fortsätta tänka att vi kommer gifta oss nångång, för det kommer vi inte.. :/
/m


videoblogg


20 augusti

Hej allihopa! just nu ligger jag på en madrass i Ingeborgs rum och bloggar, men Maja och Ingeborg är på ballongen och sjunger! Svepte precis en halv liter glass var! jag och ingeborg skulle sola, blir väl antagligen lite senare, vi börjar klockan 17:00 idag för vi ska typ se en dansuppvisning och då tyckte skolan vi fick sovmorgon. Så jag och M sov här hos I, supermysigt! har köpt en ny väska som ni kan se på förra inlägget, den är jag nöjd med pga att jag kommer ha min dator med till skolan mycket och den är stor så, ja! hoppas ni har och kommer fortsätta ha en trevlig dag!
/m

.

Dagens kläder är avklippta jeans från
Miss sixty och en tröja från Esprite


Nya väskan, som jag kan ha
datan i till skolan.


videoblogg från igår


Här sitter jag och Ingeborg och fikar 7-eleven fika på Waynes(!)

videoinlägg


bilder


videoblogg


stop and stare cover - one republic


19 AUGUSTI

Godmorgon på er! jag har gjort iordning min matsäck till idag, vi ska ju till Tyresta och gå i skogen (?). Dagens kläder är mina blåajeans och en vit tröja med ballongärmar från Gina tricot. Idag hade jag nästan inget smink, skönt!
/m

bild


det här är en bild min kompis Pebal gjort till mig, vad tycks?

pannkakor & killar

nu har jag stekt pannkakor och kollar på en gammal favvo -jennifer aniston film. vi ska på en "rolig" utflyckt med klassen imorgon. jag säger bara, om man gillar någon, visar man det, för nu är det försent.

9AN

Hej på er, jag har rätt brottom nu, har insätt att när man inte sminkar sig har man så mycket tid över/tid till bloggen! mina kläder idag består av mina H&M shorts och mitt nya jättestora linne från Monki -och det lilla-my knuten på huvudet (såklart). ja men det var väl det glöm inte att ......JAG BÖRJAR I NIAN IDAG..
/m

från 13 till 15




NU

om jag dör av solariumcancer dör jag snyggare än en rökare.


jag blir brun med blixt! jag älskar att inte ha smink!

hej mina gulliga men  läsare! nu är jag hemma från en middag med ingeborg och hennes familj på Oliven -pizzaresturang.det var supergott och trevligt. sen drog vi till mitt favvosolarium och solade. jag tog 8 minuter medans ingeborg slog på stor och la i 50:- och fick 20 minuter! ja, sen satt vi där och snackade en timme. helt plötsligt var det helt svart ute(!?) jävla svarta sverige. sen gick vi skillda vägar. men vi ses imorn för jag ska till henne på morgonen :)
jag säger som ingeborg "fan alla gamlingar dör ju ändå av nån jävla sjukdom, cancer av solarium gör väl fan ingen skillnad än nått annat!?" låter perfekt i mina öron!

jag piercade min navel själv en gång, jag tog ut den.

ville bara skrika lite att min kompis mimi har en blogg och hon äger! hon är klart en förebild för mig! jag älskar henne för hon e bäst. så är det!

lite brun?

haha!


ja, blondinbella har inte alltid vart så vuxen av sig..

...

nu ska jag gå och ta ett riktigt skönt bad med alla mina Burt's bee produkter från united states of america! p.s! mamma gav mig precis pengar till......solariumet! :D

måste bli van med att gå upp 7:30

hejsan gick precis upp, låter otroligt olovande eftersom jag typ börjar i skolan imorn.. jag gråter inombords. då ska jag typ gå upp 7:30(!?) orkaa det! min kusin gjorde precis sönder min älskade plattång, men hennes pappa fixade den, jag blev lite rädd att den inte skulle klara sig. mamma frågade mig precis när jag kom hem igår, haha hon bryr sig inte så mycket när jag ska komma hem nu när det är sommarlov men pappa är typ överdrivet, han bah klockan blablabla och sen ska du ha mobilen på och sen om du e hos nån ska du skicka hemnummret (....) aja, men jag kom ju inte sent, typ halv ett, ett. vet inte direkt vad jag ska göra idag, vädret suuuger. vill sola, ingeborg ville också sola, kanske ska göra det? igår sa ingeborg serröst till mig: milou, om du fortsätter såhär, kommer du får cancer(!) det är ju bara brunhet!

miss li



miss li rockar, godnatt.
/m


att vara hatad helt utan anledning


hej, det var super att se Florida, jag diggar hans låtar Elevator och Low grymt mycket! det var galet inne i publiken, gängfighter och massa borttappade barn m.m. så vi klämde oss igenom hela jävla vägen ut, jobbigt!

sen gick vi mot slussen där jag såg en kille som flamsade runt jag bah: haha värsta gurra! och det var det också! så jag och ingeborg chillade runt med gurra typ överallt på söder, sen skulle gurra träffa en polare som visade sig vara.........dun dun dun.....robin(!?) av alla människor så måste mitt förra på g vara bra kompis med killen som spridit rykten om mig och är allmänt dum i huvet och otrevlig mot mig? han vill typ inte ens snacka med en av mina bra kompisar mimi när hon är med mig? jag har aldrig i hela mitt liv pratat med honom? haha det gör bara honom en idiot som dömmer folk. tönt.

brun och glad


hej nu är jag hemma från solariumet, jag gick till Monki och köpte ett linne! fick lite tråkigt. nu är jag tillbaka hemma och ska gå till Signe, ha det så bra och vi kanske ses på The voice ikväll! hugs & kisses
/m

solbrun, fattig och med cancer


ja, nu ska jag till det mimi kallar mig, ett framtida cancerbarn. here i come solarium!

milou är cool



Hej på er, kände för att lägga upp lite egos, vad tycks? idag vet jag inte direkt vad jag ska göra för vädret suger ju. ikväll blir det nog the voice i kungsan med mina blondiner signe & ingeborg! ska bli kul att träffa dom, just nu sitter jag mest och chattar med lite kompisar, en ny grabb på min msn-lista är ju en av mina favvobloggar stilrobin! kolla in han. ja, vill gå och sola solariuuum!

godnatt



Är inte det här typ coolast ever?
en apa som torkar naglar!
godnatt bloggland

INTE EN LJUS FRAMTIDA 12 MÅNADER


PÅ LEKTIONERNA HAR JAG ANNAT FÖR MIG


hip hip horrraa!



Haha jag har den rätt så usla filmen hip hip hora, fast det här är fan kul!

rubriken suuger!

nu är jag hemma från min feta grekmiddag! det var super men jag kastade i mig maten så jag har lite ont i magen :/
ingeborg: om human-tetris kommer, så räkna in mig!

dag & kväll:

idag åkte jag faktiskt med på båtturen till Waxholm! det var väl helt ok, jag som e pannkaksmonster tog största portionen pannkakor, det var ju nice! sen somnade jag på en klippa, sen efter nån timme åkte vi tillbaka :)

ikväll har vi bokat bord på Sonjas grek, en grekiskresturang här på söder. Det blir ju gott, men jag är inte så hungrig för jag har gått och smaskat på godis, ajabaja!


don't we just love the stuprörsjeans?



Ja, det är allt en kärlek till stuprörsjeansen jag har. Dagens kläder var blåastuprörsjeans från Cheap monday och instoppad Björn Borg linne med blommönster, så körde man ju lite blondinbella med knuten på huvet!

15 agusti

Godmorgon på er! eller morgon och morgon.. idag vet jag inte direkt vad jag ska göra pappa sitter och hackar min facebook med att han vill handla saker till mitt nya rum och mamma vill att jag hänger med på färja med min moster och kusiner och jag vill sola solarium :) jag känner hur min kropp dras emot solariumet, men nu får jag väl ta och skärpa mig, sola varje dag blir inte bra, varken för mig eller min plånbok. jag badade precis med mammas nya Body shop produkter, det luktar jättegott! men jag tror jag hakar på till färjan! shoppa saker och sola kan man göra nån annan gång. måste fixa mig, hugs and kisses
/m

goodnight and go



Nu ska jag sova, lyssna på den superbra låten "Goodnight and go"!

jag är kär i..

....att sola solarium, för att:

- killar med tan är typ det hetaste (!)
- det ser fräscht ut när man är brun
- man behöver inte ha smink
- det är skönt när det fläcktar & är varmt
- det är bara ett nice när man inte
  har nått bättre för sig (!)
- man kan se resultat direkt (!!)


hemma efter en liten utekväll

Godkväll på er, hoppas ni gjort nått kul ikväll, jag har haft det kul. Gick emot allt mitt hat mot Ung08 och drog mig till bussen och mötte mina två vänner Signe & Ingeborg. Dom tre blondinerna mötte upp Maja & Ida.
Asså jag har inget hat mot Ung08 i sig, bara människorna som är där, men eftersom jag var på en indiekonsert/slagsmålsklubben så var det gladerligen inte så många :) jag sprang runt i mina klackar och hojtade, det roligaste av allt var att se allas blick på mig & Ingeborg för hennes blektahår tar uppmärksamhet :) det var en turk som daska till mig på röven, haha!

IDAG GJORDE JAG



Dagens favorit kläder, jag älskar shorts, linnen och skinnjackan <3 allt från h&m, jag borde köpa dom!


Jag & Maja är shopping kamrater utan smink


Maja vet hur man posar, jag diggar skinnjackan!


Me like!

Jag tycker dom här kläderna var super, vad tycker ni?

FJORTISAR FÖRSTÖR STHLM

Att gå på ung08 för nått år sen va liksom skitkul, nu är det ett ställe av otrevliga dumhuven, t.e.x en tjej typ klev på mig skithårt sen vänder hon sig och kollar snett, vad har tagit till dagen jävla tonåringar? folk började typ slåss med parlinogubbar? nu är inte jag typ världens klagartant men just nu förstör kungsans-fjortisar, varför bor man här? dom är så jävla jobbiga. sen e dom fula också :)

I'M OUT THE DOOR

kläder Nu ska jag nog gå och sola idag blir det bara 8 minuter i solariumet. Ska också träffa Maja, det var väl det (?) hoppas ni har en fantastisk dag!
/m

en dag med mimi.

mimi sommaren 2008

Heeej mina tusentals läsare. not! men jag e nöjd ändå. har ingen glöd för att blogga förtillfället som ni kanske märkt, man vill ju se bilder i en blogg och min kamera laddare är i usa :/ mimi, min kära, vackra vän & jag tillbringade denna soliga dag på ett...............solarium! thats right! haha, vi gick till ett ställe nära skrapan som har nya rör så det var bra! vi satt och snackade serriös snack i 2 olika parker, björnsan o vitan, HAHA! mimi och milou leker vuxna <3 jag vill ha min kaameeeraalaaddaree! p.s! jag älskar mimi.



RSS 2.0