homer simpson

jag stängde av desperate housewives, sen när har jag gjort det?! the hills ägde despie, sorry! sitter och kollar på tatueringar på google. när jag blir 18 vill jag gärna göra 3 super små kines tecken ner från nacker, typ varje tecken ska typ vara 0,5 cm eller nått. nack tatueringar är mycket sexigt, audrina från the hills har ju en! ett jättestort hjärta typ :P men vi får se :P ville ha i svanken, men det är ju tramp stamp, sorry! dels synd inte nack tatuering så mycket heller :P något som inte är sexigt är denna tatuering som kom upp.............tryck om du vill bli äcklad..det är HOMER!

30.09.08

hej, idag var jag med linda först och sen kom mimi :) vi var på sandys asa länge :D snackade om killar och lite mer ;) grr! haha det var as kul, haha! kollar på idol me morsan, omg omg e inte idol-robin den snyggaste människan i världen? gosh. johan e ju fucking bra med The killers - when u where young. IDAG ÄR DET FUCKING DESPERATE HOUSEWIVES! om ni känner mig, så e det här mitt livs program (delad plats med the hills) appråpå the hills, ETT NYTT AVSNITT PÅ MTV.COM! sitter och klickar på mtv.com hela tiden om det har kommit nått nytt och nu har det! yeeeeaaah! nu ska jag kolla på despie, är så jävla taggad! kommer sen, kärlek.

dagens bilder









bilder som innehåller kärlek <3

rightnow

nu sitter jag på vittras data, hihi! busigt värre. lenas mentorgrupp hade inget mentormöte, asnice så jag sitter här hos linda på gymnasiet ;) åt lunch med becca, kommer lite bilder sen antagligen. hade precis so, gick sådär, kommer aldrig i hela mitt liv få mer än g.. om ens det, jo men de e klart jag får g men. min matte lärare solarium-bengt sa att man får större kuk om man sover mer! man borde fan testa, skoja, som om jag har en snopp liksom! eller vem vet? hihi. idag hade jag mina nya ljusa jeans, vitt linne och en svart kort tjocktröja. det var väl ok, lr hur? hoppas ingen säger till mig att jag sitter och flippar här på datan, men det tror jag inte ;) fråga erland hur jag skulle höja mina betyg i engelska, han sa att jag skulle läsa harry potter (!?) och skriva om den i min gula bok.. hehe, kul, lr hur? NOT. nu ska jag gå och pussa linda, ciao!

30-09-08 08:30

godmorgon, har precis ätigt och tagit på lite mascara. fick lite money till min lunch med becca. efter skolan ska jag träffa mimi och linda :) glöm inte att lyssna på britneys nya låt! nu har jag sminkat mig också, wopps! nu e klockan halv nio, kanske borde gå snart? :P ha en rolig dag! kram


på bilden är det världenssötaste mimi och becca

godnatt

godnatt på er! hittade typ roligaste grejen ever, mimi som svarat på robins kommentar på bdb för as länge sen innan vi va kompisar och hon var på hatamilou gängets sida! HAHA, om vi säger såhär.. vem e de nu som har mimi, du eller jag robin? ägd.

a picture, two pictures


jag och maja

jag är en tönt och lägger gärna upp dagens outfit! :D

Superstar, where you from, how's it going?



Hej, sitter såklart och lyssnar på min gamla favvo britneys nya låt - Womenizer och dricker varm choklad! jag vet inte om det är superbra men den sätter sig som fan, så man går och sjunger womenizer, womenize, you you youa. därför ska jag ge er den:


p.s! tack för alla som läser bloggen! igår var det nästan 400 pers som kollat 800 gånger tillsammans! puss på er

29-09-08 19:18

hej på er! idag var jag i skolan, hade lite olika ämnen t.e.x gympa med
Sveriges bästa dansare! fett coolt! dom har liksom bäst i hela sverige i 3 år. det var kul vi dansade bla salsa :) sen efter skolan gick jag och maja och köpte cheesballs och massa bullar och gick hem till mig och pluggade, sen smet hon iväg på träning medans jag satt kvar och gjorde matte :) nu har jag badat och tvättat håret (eftersom ingeborg, maja och elli gjorde rosa slingor med en överstrykspenna i mitt hår). undra när vi får skolfotot, borde komma snart eller hur? nu sitter mamma och läser veckobrevet för hundrade gången och bah har du gjort det och det. idag är det idol! eller jag tror det iallafall, fatta att dom fick åka till typ grekland med tv4! sjukt. har top model slutat nu? jag har ju redan sätt finalen ;) jag vill säga vem som ville.........det är dun dun dun dun.. WHITNEY imorn ska jag äta lunch med becca :) vi ska till burger king tror jag :P

29-09-08 08:02

Hejsan sitter och lyssnar på Isak Strand och kollar på the voice morgon.
har ätit en toast och druckit lite juice. sen klädde jag på mig. Idag ska jag ha danslektion i skolan med Tony Irvings dansskola, ni vet han från let's dance.
ska bli askul! nu på vägen till skolan ska jag köpa ett kontantkort till mobilen så man kan smsa igen. ska nog sminka mig lite, blir bara mascara idag, är trött på alla dessa foundations. ha det bäst, puss.



Grå v-ringad tröja: Eve
Ljusa byxor: ginatricot




my mama said

ska bara säga godnatt. jag tänkte be om ursäkt för emo-inlägget här tidigare. jag har jättemycket att stanna för! min familj, alla kompisar i skolan, mimi, linda, natta och alla dom! jag älskar er :) nu sitter jag och lyssnar på 2pac med changes, den är bra, har ett bra budskap, den är inte så jätte 'rappig' den har mycket mer klass än hemma gjord rapp. vad tycker ni om den nya designen? helt ok, eller hur? juste, mina flickor var och träffade Zac Efron idag på premiären! gosh. har lagt fram lite kläder tills imorn, annars tar de så mycket tid på morgonen, eller hur Elli? :D jag är rätt trött och klockan är bara 23:22! :) jag tycker Isak Strand från idol ni vet? han som sjöng sin egna låt Mama said? iallafall, han är så jävla bra! delar med mig två videos på han som han gjort nu efter idol. han har alltså gjort dom här själv!



puss & godnatt

let me go ffs

det är jobbigt att inte ha nått att leva för, och att inte få leva för det man vill.
att det inte finns nått som håller än tillbaka, men man ändå inte får åka dit man tillhör. hjälp mig se meningen med att vara kvar i detta land.




det här är min trygghet, rapp betyder faktiskt mycket för mig.

ny badad och sminklös


bilder från igår


25 åringen <3 15 åringen HAHA!


jag och kenza!


redbull man.


<3



kram

dag & kväll

hej! hemma nu och har ätit mat. idag köpte jag värsta byxorna på gina :) jag va ute efter ett par tajta ljusa, och det var precis va jag fick! super nöjd, men jag tog st. 25, det är superlitet så dom sitter rätt hårt ;) linda var här nyss :) vi är fett taggade. ska kanske träffa davishi och max efter. får se! får ju också se om man får träffa Kenza ikväll, har hört att hon ska vara där :D så jag tror jag och linda kommer ha askul, puss på er!

27.09.08

hej hej, ska till gina nu, snart! linda ring mig och kom dit! puss

peace


hej grabbs and girls,
ikväll har jag bara chillat hemma. imorn ska jag ut och kolla affärer med linda, sen ska vi nog röja lite på kvällen, ska på fest hos 'hampus-med-vattenpipan' haha! ni som har koll på bloggar så vill jag bara meddela att världens sötaste Kenza kommer imorn! :) eller jag tror det iallafall. om mamma har langat in några cash på kortet ska vi nog gå och kolla lite på gina imorn :D aja, ni får ha det fab! puss mrs. lugmair.

bilder






saknad av tv


alla kollade väl på big brother när man var liten? anton var ju bara hur snygg som helst.



anton drack mycket, tyvärr.

rapp är mitt livs kärlek!


det är så bra så man nästan gråter <3

Du ger lycka till mitt liv min lilla son Jag sitter här hoppas att du ringer på min telefon Jag stänger av allt får samtal av grabben Förresten grattis till ditt mål förra matchen Svär du är mitt allt de klart jag aldrig lämnar dig Du vet jag var idiot men saker kan förändra sig Med dina sköna dreads o kepsen bakofram Står o kliar snoppen o försöker va en man Vill oxå bli som pappa men jag hoppas att du tänker till Vill aldrig se min son gå på nån häktning Skaffa dig en utbildning då når du nånstans Lägg aldrig handen på en kvinna var en man Se till att jag får barnbarn gör du mig till farfar Håll huvudet högt så är det klart att du inte rammlar Shit vad jag saknar dig det är allt jag kan skriva Avslutar versen med en tår o börjar grina Jag vet att jag tjatar o kanske överdriver Gör dig bara redo för att gnata långa milen Min son mitt allt det här är kärlek från man till man Du är den enda som får arvet över detta namn Bär det med stolthet ta hand om de du fått Din mamma o pappa vi är här tills vi går bort Min son vi tar en sväng förbi IP Nätar en i krysset o bara lägger oss i solsken Debuten på scen med fingrar i öronen Kan inte fatta att du växt så mycket hör du mig När jag glider runt i landet o bara huzzlar hårt Gör det för dig dina syskon för du är min son Snart kommer det en till på mitt bröst Lukten av barnen gör att jag kan få tröst Snälla stanna här i sängen med din mamma Snufsar dig i nacken o bara luktar lite granna

jag har tråkigt


bilder









24 & 25.09.08

hej på er! super uppdateraren är här! igår skrev jag inget på hela dagen! skandal eller hur? iallafall, jag fick över 100 mer besökare när jag kommenterade blondinbellas blogg såhär : hej alla! nya nakenbilder upp på min blogg nu! haha, sen skrev nån kille bah upp med dom flicksnärta! :S aja, det var väl kul? ni vill veta vrf jag inte skrev igår, jag fick nästan bloggabstinens, började bära min stationäradator runt i lägenheten för jag ville få internet (....) jo, min mamma fyllde 46 igår :) men jag tycker hon ser yngre ut ;) hon fick en jättefin beige kofta av mig och zeke. hon blev fett glad :P sen sov jag här och nu (observera tiden) vaknade jag!? jag försov mig grovt! jag tror det är för min kropp försöker säga att jag måste sova mer! liksom 6 timmar per kväll är inte bra. då vaknade jag och mådde illa så mamma sa att jag skulle vara hemma, jag bah visst :) så jag har gjort omellette och kaffe, smaka kanon! jag sitter och lyssnar på Your body is a wonderland - John Mayer. uppdaterar snart eller sen, skulle bara informera er om igår och varför jag inte är i skolan. puss på er!

grattis

godmorgon, asså ush. jag sovr typ 6 timmar per kväll.. 01:30 - 07:30.. det är way to little. det är ju fett lite? ush. har precis käkat, kom precis på att morsan fyller år idag :) 46 år, grattis! därför ska jag på middag hos henne ikväll :)

kram


godnatt

hej, läste precis ingeborgs blogg, såg att klockan var fett sent. eller halv ett, trodde den va typ 10 :P jag sitter och chattar, mest med davve :) helt serriöst, jag tycker det är pinsamt hur mycket negativkritik jag får i skolan av mina tankar att jag vill till california, liksom give me a break! :P patetiskt!
p.s! mimi du är fucking vacker
 

du har haft din kuk i min fitta.. flera gånger!


videoblogg från afrikabussenstak


dagens bilder






kram


23.09.08

 hejsan stekare! hur äre? med mig e det väl bra, matteprov idag (.........) men! keith föräldrar sa.. JAAA!!! WOHOO! so long suckers, im going to california

godnatt

hej, nu är klockan 00:12 och jag ska nog försöka sova. matteprov imorn, kommer gå åt helvete, pallar inte ens försöka. aja, mitt liv är the hills! som jag knarkar varje dag. aja, hörs imorn! :) <3


gotta get

[  ] fin och varm gråstickad tröja till kallare tider
[  ] bh från gina
[  ] leggings/tights
[  ] nån slags höstjacka(?)
[  ] stora tröjor

en bild säger mer än 1000 ord








22.09.08

godmorgon! sitter inne på facebook och chattar med keith! äntligen loggade han in! ska dricka oboy nu, dagens outfit kommer senare. puss!

godnatt

 godnatt! jag tror jag har skrivit 30 inlägg den här helgen :S haha, bra eller dåligt? haha nån nobody skrev till mig att jag lever i en O.C värld, det kanske jag gör men även om jag flyttar till california och det inte är så O.C är det jävla mycket bättre en sverige? jag skäms inte för att hoppas att man kommer i en OC värld för man flyttar dit. skit samma. det känns fett konstigt. jag är inte kär i nån längre! lyssna på I feel bad här under! så är det :) cuse i just dont care anymore. men jag är inte ledsen eller nått så. aja, ska sova, ciao!

..and how the thought of losing you's not killing me


sweden VS. usa


  • usa har godare mat
  • usa är sjukt billigt
  • dom har highschool
  • allt är mer och större
  • människorna i usa är trevligare
  • usa är landet med possibility/möjligheter
  • det är sjukt mycket bättre klimat/varmt (fast sverige har bättre luft)

oj det blev tyvärr inte så mycket bra om sverige, men det finns tusensaker att säga, sverige är ett jättebra land!

jag gick loss på röttläppstift


photos of the day!






210908

amen tjenare! hur är  det med  er? villken dum fråga, ingen svarar ju, precis som att sitta och snacka med sig själv.. idag då, söndag.. otroligt va söndagar suger! idag ska jag kanske träffa ingeborg och signe som ska träna. asså jag e så fetto i mitt huvud.. igår åt jag: frukost: 2 snickers, cola, glass. lunch: inget middag: pizza, cola (.............) liksom vad är de? sen så tränar jag ju inte heller. grattis till mig! ska nog gå upp från sängen snart. sov ssjälv igår, föräldrafritt som man då kallar det. gaaah jag dör Keith har inte svarat än.. aja, ha det bra! ciao


jag har pimpat, igen!



tredje bloggen jag pimpat denna vecka, man börjar få skills i paint! haha skoja, men den här blev mycket bättre än dom andra :P hihi! chekka www.rufsiarokej.blogg.se!!!!!

me lajk piercing


jag vet inte om jag skulle passa
i det men det är fan snyggt :D

califoorniiaaaa..


.. here i cooomeee

dream come true?

herre min gud! jag har fått ett ja av mamma och pappa!!
LOS ANGELES HÄR KOMMER DEN NYA LAUREN CONRAD! skoja! haha, keith är känner david beckham! känn på den! men gud, jag saknar mina kompisar i usa såååå jävla mycket. det är det inte mycket som håller mig tillbaka, serriöst. det är inget jag riktigt har här (förutom mina kompisar och familj) som jag har andledning att stanna här i sverige för :) sen jag var liten har jag alltid sagt att jag ska bo i LA och jobba med reklam. det där med LA, kan komma till verklighet, a dream come true?


hahaha lool! en ful film på mig och keith, vi gjorde en song :D
lyrics:
i'm going on a plan too see my californiaboy,
i'm sitting on the beach waiting for my swedishgirl,
the swedishgirl and the californiaboy,
is rocking the house DOWN!


playboy mansion

jag satsar verkligen på det där med usa, kämpar mest för Los angeles, då kan jag bo i keiths masion/stort hus :D har precis skickat ett litet meddelande till honom :) nu ska jag gå och kpa pizza till mig och pappa. ska bli gott. om det inte funkar med L.A så frågar jag Diana som bor i Utah :) (ey prison break). iallafall, asså fatta om jag skulle bo med keith och jeff! för er som undrar så ser vi ut såhär:
 
haha skoja!

it feels like i belong there


jag är bara så jävla trött på det här landet. tror jag ska plugga
i usa nästa år istället, har ju ställen att bo på i olika delar.

helgen sög


mango

mango.blogg.se är typ coolast i världen!

nu är den här!


oldies



KOLLA! jag har yearbookat oss :D jag, ingeborg, zeke, mamma och maja!

rejected love - lars eriksson


p.s! jag har den på min ipod

what dreams are made of

Hejsan, vaknade typ nu, men hade glmt att stänga av mina larm på mobilen som ringde 7:15 & 7:30.. så jag vaknade då. igår kväll låg jag och lyssnade på eminem och blev helt ZzzZZZz , jättekonstigt. så då bara trillade jag ner i sängen och somnade. med typ kläder på mig och datan i famnen. jag drömde massa skit konstiga grejer det var typ 4 olika drömmar. vet inte vad jag ska göra idag?
hm..
får se :) nu ska jag dricka en kaffe, har ont i huvet efter allt drömmande.
here they are:

Dröm 1
: Jag såg ut som blondinbella och var typ fast nånstans och skulle räddda Zeke som satt fast i fritfall typ. helt sjuk.
Dröm 2: Jag var hemma hos mamma, allt var jätteläskigt, allt var grått och jag hittade inte mitt trapphus, kom helt fel. massa läskiga människor. sen gifter sig magnus och mamma och mamma är jättedum mot mig och mamma vill inte ha brudklänningen jag köpt åt henne, så jag och pappa åkte runt på en typ städmaskin och åkte efter mamma och magnus i ett grått köpcenter. sen racade jag med en bil i bergen.
Dröm 3: jag bodde i grekland, mitt ute i vattnet (fatta läskigt ingen i närheten) men jag bodde typ i ett fängelse/typ motell, typ ett motell med brottslingar, så dom snodde min kamera och ipod. sen skulle jag sola på en planka mitt ute i havet, men hade ingen bikini, så sa en tjej att jag skulle låna ett fettos bikini och lukta den mellan benen om den var andvänd (....) ush!
Dröm 4: jag kom tillbaka till sverige, till typ en liten by, men då var jag jättegammal, typ 40 och hade barn men ibland var jag lika liten som nu, jag och mamma åkte runt på min moppe typ och åkte ifrån massa peddos i kyrkan, vi kom till en kiosk och mamma köpte en mjukglass. allt var skit cp.

i dont care what they say, im in love with you


det här är fucking vackert

19.09.08 kväll


Godafton mina miljoner läsare! millan här. idag var det skola vi hade lite chill lektioner och vipps så var skoldagen slut! och nu är det helg igen(!) allt går fett fort! var med elli och maja efter skolan, sen träffade jag alla schtekare på bilderna :D haha! mimi, becca, melissa, linda och jag var det som ni ser. mimi har fortfarande utegångsförbud så henne kommer jag inte vara med ikväll. tror det bara blir lungt ikväll, det är skönt att ta det lungt, är fett trött. väntar på att nån ska komma hem, får se vad det blir för mat, kanske pizza? nu kanske jag ska ta ett bad eller nått, spela lite gitarr :) ni får ha det bra! kramar

19.09.08 morgon

hej, sitter och kollar på the  voice morgon. nu har jag klätt på mig, plattat håret lite och ätit frulle. idag är det gympa på medis, det är rätt najs, bara lite jobbigt att gå. idag har jag på mig mina blåa jeans och ett brunt linne. ska sminka mig nu. ska till pappa idag, byter varje fredag. vad ska jag göra ikväll? får se. hör av mig sen, puss!

say goodnight and go

jag vet, jag vet! typ tusen inlägg idag, ush! aja, nu ska jag sova.

p.s! jag badade & mitt hår fick en inpackning & är lent som siden. NOT


när är sent?

jag tror jag ska bada nu, men kan man bada klockan halv 12 på kvällen? borde lägga mig tidigare.. sovgott bye, bye.

cancer

hej igen, jag vet att det är fett sent men jag tycker verkligen att ni ska tipsa era föräldrar och andra att bidra med pengar till minne av madde, hittills är runt 24.000:- men målet är 100.000:- så kom igen, fight the cancer!

18.09.08

hejsan hoppsan! sitter och kollar på idol, värdens sötaste kille gick vidare :) han var fett duktig! hoppas det kommer upp på youtube snart, då får ni se han på bloggen. ja, har pimpat ellis blogg, blev inte så bra men :P jag la inte ner så jättemycket tid på det :) men hon var rätt nöjd så :) jag värmde lite lasange, gjorde en plåt havreflarn (som jag åt upp själv). det var väl det då :D
puss & kram

maja och milou

tjosan! jag sitter med maja på biblan, ni kanske undrar vad vi gör här, jo, vi är inne på datan :) exellent! väntar på elli som letar efter pengar till några nötter (...) vet inte direkt vad vi ska göra, jag är väldigt hungrig och fattig (som vanligt). Åt ingen middag igår, för jag hade ätit en kladdkaka.. HAHA! ikväll är det idol :) det ska bli nice. frågade mimi vad hon skulle göra men hon skulle plugga och oscar och oliver kunde inte heller :/ hihi. jag hatar att jag inte kan ringa/smsa linda, hon har inte comviq.. BAJS asså! aja, nu ska vi logga ut, ciao!

torsdag morgon

godmorgon! har precis ätit en toast med salami och oregano, det smakar typ pizza :) har sminkat mig och sitter och kollar på the voice morgon.
idag ska jag prata om komfermation med åttorna, haha vad ska jag säga?
jag är inte kristen ^^ vet inte vad jag ska snacka om nu, natasha peyre har flyttat till L.A, jag vill med!! california kallar mig, jag ska lungt dit och bo hos keith, jeff och paul i deras mansion :D jippiee! jag har sätt att mitt hår har växt mycket, ni som känner mig ser nog inte det men, man kan se om man kollar på bilder för ett  tag sen! sådetså.
 

visa pattarna



Har suttit och kollar på 3an, ett program om tonåringar som opererar sig, en som skulle göra fettsuging och en som skulle förstora brösten båda dom var 17 år. hon med fettsugningen vägrade att träna och hon åt bara pommes, liksom kom igen träna feta kossa liksom! men hon med brösten kan jag fattar man, hon e liksom jättesmal och totalt platt. jag skulle gärna göra det, men när jag har dom pengarna och är äldre. men då skulle man ju göra det sjukt naturligt inga pamela andersson här inte, fast först skulle jag se hur stora mina naturliga blir (som då kommer se ut som en stekpanna) aja, får se. kram

17.09.08

tjenare! nu är jag hemma, åt ingen middag för sara fyllde min mage med kladdkaka och nån annan grej hon hittade på (.......) jaaa! nu är det idol!
missade igår :( haha, just nu kollar jag på Next på mtv, det är typ det mest tragiska programet någonsin xD mr.k smsade mig och sa att jag hade sagt att han inte skulle kontakta mig (?) va fick han det ifrån? juste min mobil är hos sara, glömde den där :( ps. jag har pimpat saras blogg, det blev fult! förlåt sara :P idag gjorde jag provet som bestog av att göra en fiskgratäng och potatismos, jag ägde! NOT. äsh, man kan väl alltid hoppas? ska nog spela lite gitarr nu. juste jag kom rätt långt på min klänning idag, från ingenting till nästan hela överdelen(!) jag tyckte det blev bra :) nu ska jag sluta snacka, puss på er! <3

glömde nämna dagens cooling:

onsdag morgon

hello my lovers! jag sitter och kollar på the voice morgon, ska nog äta frukost. blir nog jordnötsmörsmacka och jucie, nice! idag ska jag ha hemkunskap och syslöjd efter lunchen, ser inte ifram emot hemkunskapen men syslöjden,
då jävlar! here i come my dress! peace out

say goodnight and go

hej hej, jag är skit törstig, ska gå och shotta lite juice. vad har jag gjort ikväll?
jo, jag har gått med i sidor som kontaktar företag om reklam på bloggen.
sen såg jag legally blonde för första gången..
ja, juste! vad tycks om designen? lite annorlunda eller hur?
men det där med reklamen får vi väl se hur det blir.
ska gå och dricka juice och sedan sova, sov gott! kram milou

your body is a wonderland


do you wanna be on top?



Nu sitter jag och kollar på top model, brukade vara klistrad vid rutan förr men har inte kollat så jättemycket nu den här säsongen. men det är ju bra, så idag kollar jag :) tror jag ska bada snart, jag gillar att bada med massa fina produkter,
body shop och burt bees är ju skälvklart  favriterna :D jag hatar att inte ha en kamera! jag som brukade fota så mycket, men jag tror jag vill ha den där billiga systemkameran jag visade förrut, men jag orkar inte spara mina pengar så får väl önska mig den i julklapp :) det är ju snart! marry christman, skoja! gah, undra om mitt liv är lika dant vid jul, eller om nån kommit in i the life of milou lugmair? hm, lets wait and see! haha, konstigt inlägg! puss

16.09.08

hejsan hoppsan, vet aldrig vad jag ska skriva, har vart med ruffsi, ingeborg och maja :) först ät jag maja och ingeborg en hel påse cheeseballz sen syndade jag och ingeborg :D ush. sen gick vi till ingeborg där vi chillade lite, sen gick jag och ruffsi till mcdonalds och köpte pommes och glass och nu, är jag hemma! visst är det fantastiskt? har kollat på the hills precis, nytt avsnitt på www.mtv.com :D yes liksom! imorn är det syslöjd och hemkunskap, nej ush. på hemkunskapen e det typ prov på att göra fiskgrateng, vem fan äter fisk(?!) sen ska jag börja med min klänning, fab! pussisar och kramisar, milou lugmair.

jag vill sova

ush, jag orkar inte! är så trött, sitter o kollar på the voice :/ jag vill sova! hatar skolan,
speciellt matten ush, rip mitt liv asså!

2day

oj jag trodde jag hade skrivit, men ikke sa nikke! idag var det friidrottsdag, jag gjorde inte så mycket, jag och tjejerna satt mer och diskuterade graviditeter. haha! det tar aldrig slut! idag var jag med oscar och elli, det var ju super! sen hörde mr.k av sig efter typ en hel vecka! :) jag och oliver har snackat massa, det känns som om vi känner varandra fett bra nu! :) har kollat på magnus betner's nya program I ditt ansikte, det var ju bra! sen kollade jag på CSI, nått annat och 2 1/2 men! superduper, ser inte fram emot imorn. skolan suger.

14.09.08

hejsan, jag vet! jag gör jättekorta, vet bara inte vad jag ska skriva :P iallafall, nu ska jag snart iväg till medis där vi ska till kärrtorp och ha friidrottsdag :) nu kollar jag på the voice morgon, det gör jag typ varje dag :D jag försov mig med en kvart :/ nu är den åtta och jag ska vara på medis om 45 minuter, så det är rätt lungt :) jag har med mig risifruttiiiiii, jaaa! pussochkram

godnatt


nu ska jag sova, måste till skolan 8:45 imorn, ska till kärrtorp och ha friluftsdag :/ fett kefft!
jag har 2 risifrutti med mig så jag klarar mig i matform :) puss

graviditet

hejsan bloggen och läsarna! jag och felicia och några fler diskuterade tonårsgraviditet i omklädningsrummet för nån vecka sen, och det har jag tänkt jättemycket på, jag har alltid sagt "amen de e självklart att göra abort" bara sådär? jag tror inte folk inser hur jobbigt det måste vara psykiskt. kolla in ungmamma15 hon är verkligen ett bra exempel av dom tonåringar som klarat det bra, om man får barn i tidig ålder tycker jag man får inse att tonårslivet är över, inget mer hemma festande! eller klart man kan festa sen när barnet är större men. just nu känner jag nej, jag skulle nog inte göra abort och den tanken skrämmer mig. tänk att ha ett barn? jag var barn precis? vafan skulle man göra med skolan? jag har noll koll, bara fett nyfiken, jag tycker det är superintressant att prata och läsa om graviditeter, jag är konstig! om du blev gravid, vad skulle du göra? adoption? abort? eller behålla? kommentera.

videoblogg


nu är jag hemma, har vart och handlat naturgodis, mums, det var faktiskt zeke som gav mig 20 spänn! :S tack! var med natalie och solade och hon tränade. jag satt precis och kollade på en blogg, hon e 15 år och har en dotter, jag tycker inte det är coolt men jag beundrar folk som gör det beslutet att inte göra abort, värsta juno! haha! jag ursäktar för den otroligt konstiga videobloggen som kommer upp här snart... aja :D pussisar

ruffsi


godermorgon. jag tycker själv att jag att jag bloggar mycket, men det gör jag inte, jag läser bloggar mycket. idag ska jag typ vara med ruffsi :) jippiee! puss <3 

hemma

nu är jag hemma, sov inte hos mimi för hennes låtsas pappa ville inte att vi skulle vara där :) men det var en skön ensam promenad hem ^^ puss

ikväll?

vad ska man göra ikväll då? ska nog ut med oliver och oscar :) kramis på er!

dom sjunger hans namn i låten :) <3


bath

jag har degat hela dagen.. ^^ nu ska jag bada ett riktigt varmt bad hade jag tänkt! hoppas ni har en najs lördag även om sverige suger :) puss

vaken


tjenare, nu är jag vaken. är fett hungrig. har gått ner massa i vikt utan att ens försökt, fast jag äter inte frukost längre men det är för att jag inte orkar. nu står mami och gör pannkakor till mig, mumsigt. jag äter fett onyttigt. aja, man klagar inte. det känns som om den här helgen suger, väder är skitkefft och jag måste göra matte.. aja, det är väl bra för om det hade vart fint väder hade jag väl aldrig gjort matten. nu sitter jag och kollar på My boys, det är fett bra! pössisar

gimme gimme more

jag ska fett köpa den här, men nu är plånboken tunn som en skiva skinka, jag borde skaffa ett jobb :) men den kostar bara 3,5! fatta billigt för en system! och jag har hört att den e jättebra :) puss

say goodnight and go


nu ska särbarnet milou anna amalia lugmair sova,
glöm inte att min framtida son ska heta alexander krishan lugmair!

video


jag var på stan och handlade kalsonger..sen åt jag en korv. den suger :D

fredag

nu är jag hemma, har vart och träffat ruffsi först, sen mimi, linda och becca :) vi snackade mest, var i ringen och donken. nu ska jag kolla på..............THE HILLS SÅKLART! :D pussisar

fotografering

nu har jag fett brottom till min photoshot. skoja! puss på er, ha en bra dag

mobil? kamera? kläder?

denna mobiltelefon hade jag kanske tänkt köpa när barnbidraget kommer inslungandes på mitt kort, vad tycks? den har 2 megapixel kamera och lite mer funktioner och kostar bara typ 1 lax ja, eller vid finare språk tusen spänn, de e ju fan ingenting för denna mobil! min röda cp mobil skickade jag ju in på lagning, har man sätt röken av den? nää! det har gått månader och 3 har inte ens kontaktat mig!? 3 suger get! därför hade jag tänk ha denna med mitt comviqkontantkort :) eller så ska jag köpa en ny kamera (eftersom den andra blev snodd/bort tappad) eller så ska jag ha kvar det och köpa kläder och annat användbart! får se :/ den mobilen jag har nu har knappt färg men den e helt ok liksom, bryr mig inte så jättemycket men den här var ju bra och billig, men vi får se :) puss och kram

hemma


Hejsan, nu är jag hemma från gymmet, jag har tränat med natalie och ingeborg. sen solade vi också :) jag är skithungrig för jag äter typ aldrig frukost och lunchen e inte alltid så god. nu sitter jag och kollar på the hills (såklart). så snart ska vi äta, kyckling med bulgur, det ska bli super! min mage blev rätt brun men typ inget annat. jag snackade med engelska och spanska lärarna idag för jag vill sluta på spanskan och ha dubbelt så mycket engelska. men spanskalärarinnan blev typ smått sårad :/ jag tror inte hon låter mig byta :S juste! imorn är det skolfoto -enligt skolans hemsida årets viktigaste händelse (?) det verkar ju inte vara så mycket action i vår skola isånnafall.. ska kolla på the hills nu, puss!

depp

hejsan. ska sova nu. allt känns fett depp. sitter här i mörkret. puss&kram

mjaou

tjenare! nu är man hemma hos morsan, ska typ sova här :) vi var på h&m innan det var jag men linda HAHAHA! vi kollade typ 1000 affärer och bah gleeed! ;) hihi, nu ska jag gå <3 pussisar

so sick girlversion


jag kanske inte ser ut som ett emo, men det här är kärlek :/




video


den här låten kanske är totalt uttjatad men den är fan vacker!



älskar gavin degraw och killen e fan duktig!



det här är det bästa i hela juno, fick mig att gråta förrut <3

min trognaste läsare

...........är klara ulveson! grattis på dig! hahahaha!

fittjogg.

aha, idag var det skoljoggen, jag gick 5 km.. sen när jag kommit tillbaka till söder, är min kamera borta(??) har nån jävla fitt-låtsas-hooligan tagit den eller? för isånnafall jävlar, jag "tappar" ju inte en kamera det hör man, och den e nog inte kvar i kärrtorp.. ASSÅ JÄVLA SKIT! den som tagit den om det nu är nån, jag ska knulla dig din jävel.

gaaah! allt känns fett keff, jag har försört mitt hår med massa skit, mr. K ger mig massa förhoppningar som inte kommer gå "i uppfyllelse".. orka det här.


/m

09.09.08

godmorgon på er alla pigga människor NOT.
idag är det ju skoljoggen, jaaaaaaa! (......) jag har sämsta kondisen så får väl typ gå, en gång hade jag så dålig kondis att jag trodde jag hade astma ^^ haha fett syndast! asså ofta man går till skolan i sina springkläder(?) eller? jag vill inte komma dit och va den enda utan gympakläder, men ändå inte den enda med? hm. idag har jag gympakläder som besår av en bajentröja och pumashorts och vita tjocka leggings ;) peace!

list yourself

jag kommer från: stockholm sverige
jag är just nu: rädd för skolan.
hur gammal är du: 15 år, 4 månader & 30 minuter
tycker du om någon just nu:
JA! fille *host* det borde du veta vid det här laget?
jag samlar på: kläder, tyvärr är samlingen inte så riklig
gröna eller röda äppeln: gröna, och dom ska vara svenska
gillar du golf: men orka det, BRAT!
vilken tid gick du upp idag:  07:30
har du sovit i din egna säng inatt: ja, eller min pappa betalade ju så han äger den.
hur svarar du i telefon:
"välkommen till Lugmair" NOT
är du ensam nu: nej jag har party och du e så inte bjuden..
vad ska du göra sen: sen? klockan e typ halv ett, kanske sova?
vad ska du göra imorgon: springa skoljoggen som är 7.5 km..
var vill du bo när du blir stor: i amerika, the continent of good food <3
haha är det okej att gråta:  absolut!
vilken årstid tycker du bästom: sommar kanske (!?)
laddar du ner musik och film från Internet: jag är datan00b, klart man gör, thepiratebuy.com is exellent
vad skulle du göra om du vann en miljon: bjuda mimi och borgs på en resa med mig till californien och hälsa på californiaboys från power of hope <3
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: eeeh, vad annars?!?! NOT
När går du upp ur sängen på en helgmorgon:
typ 1
senast elva typ haha har du piercing:
överallt, finns inte en skinnbit kvar.
vill du gifta dig: ja på en strand <3
vill du ha barn: ja, inte nu men om några år eller fler
är du bra på att laga mat: enligt mig, ja
gillar du att dansa: yes! gärna till britney eller pussycatdolls
är du flygrädd: nej, orka det, bara bortskämda brats som e, vad tacksam för att få flyga!
hur vig är du: rätt vig kan man väl säga
vad dricker du helst när du är törstig: nått onyttigt
vilken är din favoritglass: allt men typ choklad
tror du på ett liv efter döden: eh, ja!
tycker du om sushi: nej det smakar fitta
vad äter du helst när du ser på film: mimis vackra hår, nej jag vet inte, nått onyttigt?
lever dina föräldrar tillsammans: nej.
vad heter du i mellan namn:  amalia..
är du morgon eller kvällsmänniska:
båda två :D
vilken ögonfärg har du: blå/grå
vilken hårfärg har du natuligt: blond
vilka hårfärger har du haft: blond, platinablond, rött, oranget, alla nyanser av brunt, svart, cendre, grått/ljus grönt. (det är sant!)
har du någon gång gråtit dej till sömns: ja..
biter du på naglarna: men ush, jag är inte äcklig
är du beroende av något:  jag har en diagnos på sockerberoende, ja
hur ofta tränar/motionerar du: för sällan, ey gymmar med ruffsi :D
senaste låt du hörde: tre små ord - dole (svenskrapp)
vad gör du på helgerna: är med vänner och längtar efter F.
brukar du bädda sängen: ja faktiskt!
hur många timmar sover du på en natt: sju, åtta. 
villka bloggar?:
lisaplace, amandaberg, kissie, blondinbella, style by kling, ingeborgs, majas, signes, ruffsis, natasha peyres, peter08, kenzas, fannu - varje dag! ush va många det blev :S
vad var det senaste du sa: ja, kexchoklad! ja, du kan ta delicatessyoghurten pappaaa!!
önskar du att du bodde någon annanstans: ja, jag önskar jag bodde närmre alla mina kompisar i USA/canda. typ L.A..
vem saknar du någon nu: fillepille
hur många lampor har du i ditt rum:
2 st rispapperslampor
ringde dig senast:  vet inte, hampus, linda eller ingeborg eller nån :P
vad är du allergisk mot:  katten och mycket mer
var du glad igår: ja för jag hade massa naturgodis!
vad är din favoritfärg: åååh, massa!
sminkar du dig: JAAAAAAAAA!
heter du milou lugmair och äger:
självklart!

lockar rockar


orka att ni klagar på mig bara för jag är starkare än er


idol 2008 - me like


why - avril lavigne


det ska bli cendre

gosh, nu sitter jag och har färg i håret! det blir mörkare :O om det blir brunt tar jag självmord.

matbutiken


Nu har jag vart och handlat det blev mjölk, fralla, schampoo och så belönade jag mig med naturgodis!det är ju supergott, roligare än grönsaker nyttigare än godis :P jag köpte nötter doppade i choklad :) <3

pluggeri pluggish


Nu har pappa gett mig lite stålash så jag ska gå och handla frulle observera klockan är två..
iallafall, vet inte vad jag kommer handla, mjölk (så man kan gör oboy) och typ nått mer.. aja, vi får se!kolla! jag har pluggat! villken sensation, NO.. jag skriver om WoW! HAHA!
peace out

confessions of a broken heart


blogg.se


kolla det är ju typ ingen som uppdaterar såhär sent,
så dom frös på min uppdatering :D västa  förstasidan!

fjortisblond VS. cendre

jag har funderat lite på mitt hår, nu i sommar har jag inte gjort så mycket med det, för förut höll jag på hela tiden, blekte och färgade hit och dit men cendre ser ju lungt naturligast ut, även om man vart blondin och vill ha tillbaka det (som jag) så ser det fake ut! så jag vill ha som stinalee! visst e det fint? men jag vill  inte ha brunt hår! det är skillnad faktiskt :D


ett beroende för dig men lycka för mig


pics from the helg


mimi är söt.


linda och jag sprang till en
bankomat för att hinna till bion!


dagen "gå till
gymmet kläder"


strike a pose!


jag är glad med natalie! <3


haha fula jag lockade
håret, visst ser jag ut
som leona lewis men
hennes näsa..?

idag..

..gick jag ock gymmade efter en tjockis datalan morgon med mig själv, jag gick också själv och gymmade, det var stängt men pappas kompis släppte in mig :D så jag hade hela gymmet för mig själv. sen gick jag därifrån och gick och solade lite, sen ringde ruffsi och hon skulle äta så jag gick hem, kollade på the hills sen mötte jag ruffsi vid skrapan, hon solade och sen gick vi till donken, köpte en mjukglass, sen köpte jag massa thaimat på wookmee. en kort resume, otroligt dåligt skriven. ha re!

i'm going to the gym now


2night


ikväll ska jag vara med ruffsi! för jag
umgås med dom som gör mig lycklig :D


playahead

haha, jag loggade in på pa, och ser att jag har pengar på "banken" på pa, så jag bytte namn på pa till miou, haha! LOL! vem e egentligen inne på pa längre? hihi, här är bilder jag hittade i ett gammalt album på pa :D


kommer ni ihåg milou as a brunette?


wakeup

tjenare! nu har jag vaknat ur min koma, jag somnade typ framför datan igår och vaknade nu :/
nu när jag är hos pappa har jag alltid lust att göra skolarbeten och träna på gymmet och när jag är hos mamma har jag alltid lust att kolla på tv och typ lana datan. konstigt?

igår var en mysigkväll med linda och mimi, jag skrämde dom rejält! HAHA, dom va skiträdda! jag träffade Mr.K där(!!) på bion. jag känner att gå och göra lite crossträning skulle inte sitta fel!
jag är rätt hungrig men pappa har alltid äcklig frukost.. aja, ciao! <3

dom tre små orden


jag älskar dig och jag tror du älskar mig, men inte på samma sätt.

i'm out the door


det regnar i stockholm idag - sober


videobloggish


lol


Hejsan, jag orkade inte direkt skriva så jag gjorde en videoblogg som kommer upp snart. puss!
glöm inte miou at bilddagboken.

home from the tanningsalong


hejsan, hemma från solariumet! mitt ställe ligger vid skrapan, en glad överraskning är att det var nya rör i solariumet :) så man blev typ neger på 8 minuter, men jag körde på 12 minuter idag så det blev jättestor skillnad! iallafall på kroppen. det var skönt att komma ut och promenera lite också. nu ska mimi till jolio, hihi!

040908

sitter och sörplar på en sprite light, har precis ätit middag mamma köpte donken, blev lite besviken på det eftersom att jag och natalie har börjat träna och är lite nyttigare, men lite nyttigare betyder INTE nyttig :) nu kollar jag på mtv och jag fick spel, jag måste sola nu! mamma gav min 30 spänn så nu grar jag till solariumet! <3 puss på er, skriver mer sen!!

tjenare

godmorgon på er! börjar snart :/ har typ matte första lektion tror jag, fett kefft :/  idag vill jag träna för första gången i mitt liv :) kläderna idag är gråa jeansshorts, svarta leggings och ett vitt linne. ciao

say goodnight and go

ska sova nu, har precis badat och haftt inpackning i håret (igen) men jag vill att mitt hår ska bli så oslitet som möjligt så det växer fortare :) kollade på det nya avsnittet av The hills (my biggest love) ska packa ner najsiga shorts från American Appereal (hur det nu stavas?) för jag hade tänkt att gå och gymma imorn :D aja, who cares? natti!

pics of hot chicks

jag och en bloggläsare (mattias)


puss på borgs!


gulletjejerna och jag


skrattattack med ruffsi xD


andre träffade mig idag :)
...han skatade (ofc) :P

so kanske inte är så farligt efter allt


åh gud så bedrövligt med läxor,
.....nä så farligt är det inte, har faktiskt börjat tycka att so:n är lärorik och förstårlig! :)
haha, oj jag överreagerade nog lite med 'fuck you' tecknet där :D aja, ska fortsätta!
/m

hemma från ett slöseri på tid

tjenis penis! kom precis hem från apirant skiten, ska nog inte gå kvar tyvärr, jag kan inte lägga typ 4 timmar på att leka lekar nu när nian kommer, sorry! så det var ju otroligt slösigt nu när det är massa grejer till imorn för nu är jag ju trött.. aja, har inte med mig så mycket skol grejer hem men ska skriva lite so. idag var jag i skolan och så, sen donken och burger king med ruffsi och ingeborg, bilder kommer sen! pussochkram milou

03.09.08

godermorgon! fett trött asså :/ aja, drack lite kaffe så det ska väl fixa sig. igår råkade jag skära mig med en jävla japansk sågtandadkniv.. i fingret, fatta ont :O eller inte egentligen, det är typ ett litet jack.

idag så är det onsdag och det betyder skolans roligaste dag! för det är hemkunskap och syslöjd, själv tycker inte jag att hemkunskapen är så kul längre, kerstin får spö av Ruth! ruth rules!! iallafall, idag e det typ fett kallt :/ kläderna som ni ser är gråa jeans och en gammal tröja som det står New york dolls på! ha det bra :) <3

rock rules


Watch the time go right out the window
Trying to hold on but didn’t even know
Wasted it all just to
Watch you go

dagens dårå

Dagens låt: Allt med Linkin Park <3
Dagens frisyr: plattat
Dagens smink: puder & marscara
Dagens kläder: svarta
Dagens händelse: inget.
Dagens planer: inget.
Dagens vill ha: mr. k
Dagens beroende: socker
Dagens tråkigaste: att vara realistisk
Dagens mat: onyttigt som alltid
Dagens mående: ja, man får väl leva upp till vad dom kallar mig, emo.

lindaler.blogg.se


linda och jag är lika varandra om ni fattar vad jag menar ;)

du är vacker!




Alla tjejer har nått att klaga på, eller hur? hur snygga dom än är, jag är superbra på att klaga, men jag personligen orkar inte höra på klagomål så jag säger bara tjejer sluta fucking klaga! okej, jag ska försöka sluta med det. tänk på vad du har som är värt att framhäva, som du är stolt över! själv gillar jag min ögonfärg, vad gillar du?

borta bra, men hemma bäst


tjeeeeeeeena! nu är jag hemma igen, har vart runt med linda nu efter skolan :) vi va på donken, hemma hos min pappa och hämtade min skåpnyckel, gick till ringen där jag köpte en ansiktsmask! som jag typ ska gra nu, ska ta ett bad och bara chilla, göra lite home-spa sådär.
/m

02.09.08

Hejsan på er! idag vet jag inte vad jag har för lektioner, säkert nått tråkigt :) nej så får man väl inte säga? skolan är ju alltid så kul (NOT). aja, tänk på barnen i afrika.. nu har jag sminkat mig och plattat håret. idag har jag svarta leggings, svarta shorts och ett stort vitt linne jag fått av elli i present :) hare'!
puss&kramis

00:26

godnatt suckers, e sådär trött.. inte så jätte men men, asså jag e fett off med skolan för jag har inget schema eller nått.. bajs också!
 .....den bjuder jag på

HAHA


Okej vi driver sönder! tro inte det är serriöst, men jag tycker det är fett kul! XD bah om nån gör illa milou, då cuttar vi den! hahaha!

i'm lovin' it!


gavin och jag :)

Tjenare vafan!  idag har jag vart i skolan, tyvärr kunde jag inte konsentrera mig idag så jag störde mest.. får väl vara bättre imorn :/ glömde skåpnyckeln hos pappa.... vaddå ska jag inte ha böcker på en vecka? eller? jag orkar inte gå dit :/ haha kolla bilden! GAVIN OCH JAG! :) <3 nu står min stackars mamma och gör våfflor åt mig :D mumsigt värre! peace

01.09.08

Godmorgon på er! nu sitter jag och kollar på vakna med the voice! ingen frulle idag, körde kaffe! idag har jag mimis älskade skinnjacka, jeans och gammalt vitt linne. asså helt serriöst, på gympan idag, ska vi typ springa i vitan :O det kan han ju fett glömma..! det är svinkallt ju! p.s! idag är det första september!!

RSS 2.0