if i was a punkrocker


tävling

hola amigos! jag ska delta i hetaste tävlingen länk, gör det ni med ;)

22:37

nu är jag allt trött även fast klockan är 22:14 pga att jag har vart barnvakt åt matteo och lite för stina. jag hade ingen barnfilm till matteo så vi fick kolla på youtubeklipp med barnprogram :P segt. sen efter ett långt tag badade jag han och han vägrade gå upp och ville ha massa bubblor hela tiden :) sen torkade jag han och tog på nån pjamas typ, sen ville jag att han skulle sova så jag gjorde hans patcha och gav till han. men han va inte trtt och vägrade att släcka lampan..så jag fick läsa samma spanska bok om och om igen.. :P haha! jag typ hittade på utalalet på det mesta. så nu sover han, äntligen!

sen kollade jag och stina på hata göteborg, den är rätt bra :) men roligast första gången såklart ;P ja, så alla vuxna kommer snart. linda ringde när matteo precis stängt ögonen och min genomträngande ringsignal bah iiiiiii.. hon hade typ bjudit hem några killkompisar och va ensam, jag tror hon ville att jag skulle komma dit men tyvärr kunde jag ju inte :) aja, ska nog bada nu :) p.s! elli kommer imorn klockan 12! kram!


min coola släkt







godnatt bögar

hejsan,
jag har färgat zekes hår nu. klockan är sådär 02:00 :) jag kom precis hem från linda, åkte dit och chillade med mimi, becca och melissa nån timme men åkte hem sen :) när jag färgade hans hår kom mina stackars toppar i kläm så jag har typ svart toppar (............) jaja, zeke sa att det var coolt..skitsamma. åt pizza till middag, coolt eller  hur?! NOT!!!! borde sova. är asa trött :) får väl se vad som händer imorn, nått boring typ :) söv gott

21:02

tjena!
är hemma nu, dagen började med att jag, min moster och mina kusiner åkte till mormor och lagade mat och bakade en tårta. sen kom mormor, matteo och cilla hem från madrid. iallafall, nu är det desperate housewives, serien har hoppat 5 år fram och jag har sätt dom 3 avsnitten på youtube. inte hela men lite. jag tycker det har blivit dåligt. riktigt dåligt. jaja, får väl ge de en chans :) pussochkram!

28.10.08


tjo, min moster från usa (som nu är i madrid) missade sitt plan med mormor igår. så hon kommer idag :) så vi ska åka hem till mormor och göra en tårta tills dom kommer :P det var de! ja e ledsen över att jag missat så många Ensam mamma söker :( buhu! mohaha, jag och mina kusiner busade galet igår natt :D hoppas han inte märker (a) hihi, puss & kram

playahead mingel


HAHA, ingeborg, jag och elli är med på playaheads mingelbilder! heta eller hur? ;)

WTC



usa ert jävla skämt. snackar om att world trade center 7 är borta när det fortfarande står kvar. och ni tror att det var åååh stackars lille bush som är såååå ledsen att folk dog NOT och hans jävla kompanion som fick 7.000.000.000 dollar för att dom fasade, för han hade "försäkrat" dom typ nån vecka innan. jag komma på 1000 anledingar vrf det var planerat. kollade igen på en till dokumentär om 911. jag vet inte men jag tycker dom är bra.

helg

jag ska tipsa om nått som är väldigt gott! det kanske låter konstigt men mums! mörkchoklad och apelsinjuice. gosh va gott!
  += smaskens!

hade lust att fräsha upp lite. insåg att jag hade en avokado hemma så jag gjorde en stor sats ansiktsmask :) har inte tagit bort den än men det känns bra. hade i 1 mogen avokado 1 tsk olivolja 1 msk honung 1 äggula. oj oj, nu ska jag t bort den :) kram


26.10.08

Hejsan, idag är det chilldag, kolla ut liksom. vädret suger. jag vill ha en kamera! :( min försvann ju.. vad ska man önska sig i julklapp egentligen? asså det skulle vara najs med en system men jag orkar inte bära runt på den och vara jätterädd att den ska försvinna typ varje sekund. juste, jag ligger och kollar på idol reprisen. kevin är så bra :) lilla malta killen! det var typ abba frågor han bah vad betyder medlem? lilla vännen :P lars tycker jag dom ska hiva asså. p.s! blondinbella är tillbaka ;)











update

hejsan! dålig uppdatering eller hur? okej, ska berätta lite om igår.. jag, ingeborg och elli gick på den där festen i kulturhuset om tåglinjerna.. asså jag är verkligen inte rasist men vi 3 flickor var dom tre vita fåren. det var typ 300 pers, som va liksom mörka då då. och dom bah .......... till oss. kollade liiiiite snett? haha, allt var helt sjukt. man kände att man liksom ville be om ursäkt för man var vit. man bah om jag hade vart svart kanske dom hade vart liiite trevligare.. sen hängde vi med en asnajs kille :P som gillade att ta lite på borgs ;) grr! haha, sen pallade inte jag så jag satt med några töntar nere i kiosken xD då kom ett litet gäng och frågade efter mig till elli och borgs, lol liksom :P okej, vill ni veta villken linje som vann? gröna! woohoo. vi fick en goodiebag med en facekatalog med några erbjudanden i, en gratis kaffe på pressbyrån, en smoothie, ett comviq-startpaket och lite mer. inga toppen grejer direkt. men vi drev sönder och det var kul :) sen när jag åkte hem själv tog jag typ en askonstig buss...den typ åkte till nacka (?!) jag bah DU SA SÖDER? han bah: vi kommer dit sen.. jag typ freakade ut i tystnad. hade inga pengar på mobilen och det var helt kolsvart ute.. då var typ klockan halv 2. men men efter typ en långtur runt nere vid spårvägsmuseet så kom jag hem. sen idag har jag vart på shopping tur nere i gamla stan med mamma, min moster mia och min kusin stina. vi köpte lite saker till matteo som kommer tillbaka på måndag. sen fick jag en ny piercing av mia :D en fjäril :) kan man ju ha när man ska festa till det lite på stranden ;) hehe. är så avis på kenza som är i kreta med hennes kille :( aspinsamt är att bilderna från igår kommer dom publicera på playahead, liksom jag, ingeborg och elli på pa (..............) haha, jaja. har precis ätit tacos och ska bara chilla ikväll :) puss och kram

kolla va fin nagelförlängning jag gjorde i bainbridge i somras :)

jag leker i photoboth, and i like it


kenzas onehitwonder


Haha en av dom få videobloggar av kenza. hon typ leker med armani i 6 minuter.. iallafall spola fram till sista 5 sekunderna det är såååå kul! det kommer hem nån så armani gömmer sig hon bah: det är en inbrottstjuv, vi hörs sen..om jag lever. haha! jag ber om ursäkt för min dåliga humor.

locked up

för att göra en lång historia kort. jag fick ett samtal på min lektion av min arga pappa som jag hade låst inne imorse. då går jag fort hem (och ser att peddogubben som alltid är på söder) gick bakom mig så jag bah aaah. gick fett fort hem. låser upp för pappa, går på toa, ska tillbaka till plugget och pappa låste inne MIG! jag bah fitta! ringer och han bah jag har inte tid du får sitta där.. jag bah jaha? så nu är linda påväg hit och ska låsa upp, jag får typ kasta ner nycklarna på gatan eller nått :P hihi. igår fick jag höra igen att jag är "lik" hon i heroes, peter s sa de denna gång.





peyre i LA

hejsan, vaknade sent efter allt snoozande på alarmet. idag har jag svartgråa jeans och ett svart linne, inga konstigheter. juste linda jag vet inte om jag kan följa med till ditt land längre för en av mina mostrar kommer på fredag, men jag ska kolla upp det! jag älskar natacha peyres blogg, hon är söt och mer mogen nu. kolla liksom tillbaka på förr.. nu har jag brottom och har massa saker kvar att göra :S måste gå typ om 20 min :) jaja, puss!




Kolla Natacha Peyre som skolelev -brunett, platt och smala läppar.
Sen överdriven och liiite slampigt utseende *förlåt*
Hon är så mycket sötare nu :) tycker jag iallafall! inte så blond och jättefina kläder!


carpe diem

nu ska jag säga godnatt med en asbra rapp!


runaway love - ludacris featuring mary j. blige

tatuering?

mimi orkade inte blogga längre så nu är jag mera här :D ja, tänker mycket på tatueringar nu för tiden. förr när jag kollade på miami ink hela tiden ville jag bli tatuerare men inte längre :P fatta om man skulle göra fel :S pappa tycker att jag, zeke och pappa ska tatuera vårt efternamn Lugmair nån stans, och det snyggaste stället på en tjej är ju svanken eller mellan naken och skulderbladen. men svanken ser ju lätt billigt ut, tramp stamp kallas det ju :( synd för det är rätt snyggt på vissa. lite jobbigt att en tatuering sitter föralltid bara :P nä, det där med svanken skiter vi i! victoria beckham har en het tatuering men de e inte en sån jag menar :P jag menar en sån som kenza har.

det här är kenzas, så snygg! dels så syns den inte alltid så den e diskret! galant.


puss


GLÖM INTE ATT KOLLA VÅR BLOGG!

update

hej nu sitter jag här i köket och har gjort drinkar till alla över 18 :P dom blev as najs :) min moster och kusin är här i vår lägenhet för första gången :P men massa folk :) igår var jag med mimi, linda, becca, melissa och julio :P vi typ gjorde inget sen gick jag och linda hem till mig och bjöd upp gurra och peter som var där tills typ 3:00, vi hade askul, dom satte på massa porr på pappas tv och hittade en hästpiska och gick runt och smiskade oss... haha! det va askul grabbar o flicka! sen vaknade jag o linda typ halv 2 och skilldes åt, då gick jag och pressade i solariumet 12 minuter och nu är jag här :) puss&kram!

trött

hej hej hej! nu ska jag sova tror jag, är as mätt och ikväll har jag bara chillat. skulle till mimi men pappa ville ha hemma kväll så visst! linda: hur blire med halloweenparteyyyt? mimi: jag har gjort en grym blogg som är våra bloggar tillsammans :D du måste kolla den :D gjorde den nu! jaja, puss! imorn ska jag nog träffa matteo och cilla som kom från usa idag! hare

cortes, canada 08'


bring back summer

sam koster <3 mitt emo

om ni inte visste så älskar jag min älskade sam koster <3 det är världens snyggaste emo, tihi! me love + att han diggar linkin park (sånt gillar vi)

<3

darin feat. kat deluna

jag har snackat om darins nya låtar och comeback, here is it!


as grym

08:00

godmorgon, kollar på vakna med the voice :) ska äta toast och sminka mig :P har mina ljusa jeans på mig och en grå lång tröja, idag kommer cilla och matteo som ska till jacobsberg och hänga med morfar. jaha, vad ska man skriva nu då? ingenting. fredagar är bajs, jag har gympa på medis så det är fett stressigt för dom ger oss ingen tid. jaja, bye bye!

00:09

jag är trött och ska därför sova. har tvättat håret och haft inpackning som nu tog slut :( jag låter håret torka sig själv för det får grymt mycket snyggare fall och det sliter att ha så stark värme med hårtork. så jag kan inte lägga mig riktigt än för då blir det typ cp i sömnen, haha! lol :D nu är cilla på planet antar jag, hon kommer flyga hela tiden medans jag ligger o snoozar :) håret känns såååå najs när man haft inpackning, och det växer ju bättre då för håret blir mindre slitet och därfr går inte topparna av. som ni vet sparar jag mitt hår just nu så innom ett år kommer det säkert vara 10 cm längre, så brukar det vara? 10 cm per år? har hört det. aja, ska borsta tänderna :) pussokram

16 oktober

hejsan, hemma. dricker en kaffe och äter mrkchoklad, tjockis barn men vad? idag fick vi som sagt tillbaka svenskalitteraturen, trodde verkligen det skulle bli ett högt betyg och det blev inte så högt som jag trodde. men men, thats life. typ satt och grät :P på lunchen gick jag och felicia i regnet och tog en chailatte :) mums! nu ikväll åker min moster med min 2 åriga kusin ensam på ett plan i typ 10 timmar :S hon är typ framme imorn på morgonen :) men jag vet inte om vi kommer ses för hon ska vara i jacobsberg :/ idag var jag med linda vi var på BK och sen kollade vi i skrapan, juste! jag satt i 2 TIMMAR i vittras trapphus fr linda slutade kl. 4! fatta! haha hon visste inte ens att jag satt där. tillslut efter 2 timmar sa en blattekille bah: hur länge har du suttit här igentligen? jag bah: för länge.. pinsamt! imorn är det fredag, alltså helg :) veckorna går så jävla fort det är helt sjuuukt! nu ska jag spela lite gitarr puss & kram!

jag och matteo


morgon

wow, måste typ gå snart :) idag är det största chill kläderna, strumpbyxor och en gigantisk NY-tröja. kommer få tillbaka svenskalitteraturen med betyg idag! hoppas hoppas det blir bra. ciao

there's always gonna be haters like A around


orka dömma cp

lol


morgon

gosh, klockan är 8 och jag dricker kaffe. asså min moster och kusin kommer från usa v. 44!! :D det var 2-3 år sen dom kom :P är helt ofixad nu, tuffsigt hår inget smink.. har värsta spanska saken idag, noo! fan va kallt det är. idag kommer nog linda till min skola under syslöjden :D vi går väl och fikar eller nått :P jaja, puss på er! <3

update

har vart på vittra i jätetmånga timmar :P sen var jag med alla dom och sen med mimi hemma hos mig! vi åt massa choklad, sen gick hon mätt hem, haha! <3 nu ska jag göra lite spanska.. prov imorn.. ett nytt the hills avsnitt på hemsidan!! juste idag var jag tvungen att svepa en till stor chai :D

chix before dix

nu har jag äntligen fått hem mat från donken, 4 take-away middagen i rad, WOPPS! mimi från och med nu hatar vi killar! sa ju att alla e svin! mamma hade rå-shoppat godis hem, ni vet 2 bigboxar med sånna där guldiga choklader ni vet? sånna där lyxiga man aldrig köper :P sen 2 as stora toblerone :) mm! jag tycker man får suger efter chai på kvällarna, är detta ett beroende? för dom flesta jag känner som dricker chailatte blir typ beroende *ey saya*. haha! fick precis veta att mamma träffade björn borg i budapest! HAHA! lol liksom :P aja, pyss!

right now

juste, idag köpte jag en sminkneccesär :) en svart långsmal i läder från monki! jättesnygg ;) nu sitter jag och kollar på Färjan, det är faktiskt lite pinsamt bra :D fan va kul att vara bartender! kom på det nu. juste mamma kommer hem från budapest nu ikväll :) är så jävla hungrig nu, så nu får hon komma! kram

idag

HEJ! är hemma, har vart och druckit ännu mer chailatte :P blev en stor och en mellan :D hihi! var med elli. orgenteringen gick väl bra :P skulle fått VG om vi hade tagit en till :/ orkar inte skriva. hihi, bläää, juste jag och elli såg niotillfem(bloggerska) idag!

doh

HAHA, sitter och kollar på vinnarskallar :D tvserien jag var med i för typ 4 år sen ;P när man var liten och tjock..


brunett så hett VS. blondin så fin? HAHA


VS.




update

kom precis hem från donken, har vart där ock sprättat 114:- hihi. fyfan va mörkt de e! kunde typ inte se ett piss :S

idag har jag fikat med mimi, saya och linda :) vi typ satt på sandys asalänge :) lallade runt och så. så nu e jag hemma och har köpt take-away för tredje kvällen i rad. fredag = pizza, lördag = kebab, söndag= donken :) men jag är nöjd och mätt :D haha! jaja, me love chailatte :) blev tyvärr 2 st idag. asså sandys är inte alls lika goda som espresso house men espresso house kostar det 35:- och sandys kostar 15:- så ja. när man dricker chailatte smakar det jul :D fett mysigt med jul ju! träffade teater-david idag :) det var najs! hihi. jaja, nu ska jag vara tyst så ni behöver inte läsa detta inlägg mer, ciao!

rökning dödar



jag har alltid hatat rökning, kanske för jag såg min farfar dö av det. den sista gången jag träffade honom satt han och andades i en mask hemma, samtidigt som han rökte. jag var liten och fattade inte varför han fortsatte, men jag kan verkligen förstå hur jobbigt det måste vara. jag vet att det är alla rökares sämsta sak dom gjort i sitt liv, att dom började röka. liksom att säga att rökning är kul för det är socialt? come on, hur socialt är det att ligga i en kista 20-30 år förtidigt?

11 oktober

Heej! sitter och kollar på TIla tequila 1, har redan sätt finalen på säsong 2, haha. hörde både i usa och här i sverige att folk tycker jag är lik hon i heroes. hm, really?

10 oktober

hej, jag har inte gjort en update på asa länge, förlåt. har inte haft lust. men nu minnsan! idag var jag som sagt och fikade med saya vi gick till tullys för dom har uteservering (så hon kan göra sina dåligavanor). där satt vi aslänge, super mysigt! sen kom linus och hälsade på :D vi mötte upp med linda, mimi och axel och vi stog och snackade ett tag men en efter en leavade så jag och saya åkte in till stan och mötte hennes killkompisar och chillade runt :) vi var på plattan, jag mår illa av det stället jag bah: saya jag klarar inte att vara här! asså äckelfjortisar gör så jag spyr. kutta dom bara, ni har mitt tillstånd! sen ja, var vi tills typ 8 :) haha idag påvägen till gympan kom en fullis och sa att jag hade asvackra ögon! xD sen kallade han på sin fullis kompis och bah: villka varg-ögon! han kunde inte sluta kolla på mig, haha! kornet bah nu går vi. fick as lust att se juno så nu ska jag det, kollade på idol också. gick inte ut ikväll, fick inte för sur-pappa, men kanske imorn? då ska jag träffa mimsi och saya förmodligen :D p.s! om ni tycker att jag leker som en viss klara ulvesson, så behöver ni inte läsa ;) haha, sorry!








i skolan

ja! nu är jag äntligen klar med min svenskalitteratur! fju. idag försov jag mig till typ kvart över 8, så jag hade ingen tid till att äta och idag har jag sen lunch (...) jag har gympa nu efter svenskan, sen har jag so och sen lunch. jag vill äta nu! senare idag ska jag gå och fika med saya! på cafe cozy :) ska bli as najs, fick pengar av mammsi som nu sitter på ett plan till budapest. ikväll ska jag vara hos pappa och hela helgen med. ska träffa mims på lördag och sen vet jag inte så mycket mer. ha det bäst, gå på fest!

kram

update


hej, gud ursäkta för dålig uppdatering! men jag har pluggat som fan! :P har gjort hela svenskan, är riktigt nöjd, pappa och mamma har hjälpt till och så, och jag tycker det blev prima! svensklitteratur. jag andvände ett svårt språk så hon kommer säkert tro att jag kopierat texten :S men men. har gjort lite planer, ska fika med saya imorn, ska bli asnajs att liksom catch up, var aslänge sen. vi var ju typ bästisar under en termin vi gick i samma dansklass. och ni vet linus? han känner henne, gud vs världen e liten! han bor ju aslångt bort typ. sen kanske jag ska till skåne ensam på höstlovet v. 44 till ottilia :) men vi får se :D imorn ska mamma upp senast kl. 5:30 typ fr hon ska ju till budapest :P nu ska jag ta ett bad, skönt! jag har ont i magen, jag åt as mycket pannkakor :P

hemma


hej, nu är jag hemma. ska chilla (med läxor) måste göra svenska uppsats som är tills imorn :S åh nej :P jaja, idag hade jag mitt favvo ämne engelska :D jippie, okej så kul var det inte. gosh, jag måste göra den där svenska litteraturen nu :) är så sugen på ben&jerrys! fatta gott! skolfotot kom nu! har ingen sladd till kameran här hos mamma så kan inte lägga in bilder än :P p.s! alla som fått skolfotot ta med imorn så byter vi! :D mitt skolfoto blev faktiskt helt ok på den stora enmansbilden, men jag ser ut som en liten mupp på dom små ^^ jag ser rätt brun ut (my goal) så det är ju ett +! aja, hörs sen! kram

hur låter en hund? say voff!


haha, den här låten har jag skrikit hela dagen, med maja och linda xD

right now

tju, sitter här med lindish som ska sova här, haha! vi har tagit på oss fulaste kläderna, okej det låter tråkigt men fan va kul det var, kanske lägger upp bilder. har peace med curtis nu, inte kompisar men nu är vi inte ovänner, tror jag. men robin är ju som han är, har ändå ingen lust att vara ok med han. vet inte vad jag ska skriva, idag hade jag hemkunskap, jag gjorde själv typ 1000 amerikanska pannkakor :P haha lol. aja, ni får ha det bra, kram.

8 oktober

godmorgon, har precis sminkat mig lite :) satt på mig kläder, det blev gårdagens inköp: svart strumpbyxor och en lång gråtröja, sen ofc med den nya fina halsduken! :) idag har jag engelska, no, lunch, hemkunskap och syslöjd. det enda av de som inte är kul är ju no:n :/ ush, jag måste få tag på svenska frågorna, babben säger fel adress till mig! kanske ska till mamma idag? eller? hon ska ju som sagt till budapest på fredag och ville träffa mig innan. aja, ska till skolan måste bara svepa kaffet först! p.s! min favoritblogg är stinalee :) kram




























update

hej hej hej, har inte gjort några läxor mest spelat gitarr :) man vill ju impa på måns när han kommer tillbaka nästa termin :P hehe. ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva, såg the hills avsnittet!! det ägde, värsta dramat :P hihi. imorn är det den "roliga" dagen i skolan, med slöjd och hemkunskap :P jag och peter schwartz ska göra americanska pannkakor (.....) haha! blir väl gott :) ingeborg ska typ göra bacon med hampus! HAHA! skoja. har inte kommit nån vart med min klänning i slöjden... ush och fy. nu är det ju ett nytt bråk med fannu, men mellan fannu och myrrah, myrrah är ju typ bästis med kissie :D jag skulle precis kolla hur många situps jag kan göra utan att dö.. jag kom till 15. haha! nu ska jag gå och typ bada eller nått. kram.

idag

hejsan, hemma från görgatan nu! har faktiskt shoppat idag, insåg att jag bara lägger mina pengar på mat och fika och så :P så nu slog jag till på en jättefin och asvarm halsduk från Monki, leggings och tröja från H&M, örhängen, hårspännen och toffsar från Glitter. basic grejer man behöver :) jag är nöjd med mina grejer! tyvärr är mina pengar typ slut nu :( haha! synd för mig.










7 oktober 2008

oj oj oj, jag försov mig med en timme.. men nu är jag klar :) hela den där timmen brukar jag sitta framför datan på så det är ju chill. gosh, måste dra.


update

sorry för dålig uppdatering, har gjort lite allt möjligt, mest läxor. också har jag badat och tvättat håret (utan balsam..), torkat det, snackat i telefon med mamma. appråpå min mamma, hon ska till Budapest på fredag med jobbet, därför ska jag vara hos pappa den här helgen med. hon undrar om jag vill beställa nått från budapest, vafan finns där? ungern? hm.. har lagt fram läxor jag ska göra imorn och kläder tills imorn, tjänar tid på att lägga fram innan. sen har jag läst lite svenskaboken. har inte upg till den, babben sa att dom skulle finnas på svenskabloggen, men den funkar ju inte. jag känner mig nöjd med kvällens insats! puss och kram, milou lugmair.


hit ska mamma på fredag, haha.

hemma

nu är jag hemma, kornet och elli har vart här. vi åt massa onyttigheter :P jag åt en glasstårta själv och elli åt 200 g marabou :S ush asså. nu har jag läst no:n och gjort lite matte..idag hade vi dans, salsa. jag var med axel, vi ägerrr! grr. haha vi gör värsta grejerna :P jag typ faller på han, gympa-lasse frågade om jag gick på salsa, det var ju en komplimang :D hihi. elli gjorde så jag fll tillbaka på MR.K! aaaaaaah. doh doh doh

6 oktober

godmorgon, har igentligen inte tid att skriva det här men men. klockan är kvart över åtta, det är 45 minuter tills jag börjar. jag glömde min ipod sladd hos mamma så ipoden kommer dö snart :/ sen har jag inte gjort en grej i engelskan som jag skulle.. hm.. aja, jag fixar det ikväll :P idag blir typ pluggdag idag :) det är så dåligt väder :( tog fram vinterjackan idag, har tänkt köpa fjällfävens blåa jacka INTE SOVSÄCKSJACKAN, utan den vanliga jackan ni vet? ^^

Dagens låt: god damn you're beautiful to me - Chester See
Dagens frisyr: smutsigt hår
Dagens smink: det mesta
Dagens kläder: jeans & linne -vinterjacka?
Dagens händelse: inget? skolan?
Dagens planer: göra läxor?
Dagens vill ha: kanon d40
Dagens beroende: ipod som kommer dö
Dagens tråkigaste: lektioner
Dagens mat: skolans (.......)
Dagens mående: helt ok :)

konsten att göra läxor

hej, nu har jag typ gjort läxor med min pappa. vi har läst tillsammans, han köpte också Mina drömmars stad som jag måste läst ut tills fredag jag är på sida 71 av 289, så jag har en del kvar. men om jag läser lika mycket som jag gjorde nu ikväll går det nog bra :) sen gjorde jag spanska stecil som skulle vart inne för as längesen, ni vet brevet? är iallafall snart klar med den. ska gå in och kolla på gymnasiepoäng, om man liksom kollar upp det man vill gå på så kan man ju sträva efter att få så många poäng. nu sitter jag och lyssnar på snook :) snook, svett och tårar - Snook spelas just nu :P

kram

rightnow

som sagt har jag bara chillat idag, det har regnat så mycket ute så. imorn är det skolan, ush! borde läsa min bok, läste typ 10 sidor förr men sen kom jag av mig :/ har inte ätit nått vättigt idag, massa bullängd som jag köpte och en snickers och nån macka, haha! ush skolan har typ gympa imorn, då ska vi dansa igen, det är ju kul!


här är en kille på youtube som gjort en låt, den är asgullig!

the hills gör min söndag

hey hoe, ligger här i sängen och äter junk, för det fanns ingen frulle. sitter och kollar på the hills maraton på mtv. gud, jag ska så till LA! jag kommer tjata på min pappa varje dag, jag får för alla, utom han. fyfan vad jag älskar the hills, det är mitt liv. är fortfarande förskyld och så, suger men så är det. jag vet att jag borde läsa min bok som jag ska vara klar med på fredag.. asså jag klarar det inte! jag har så svårt för att läsa en bok.. aja, nu ska jag fortsätta kolla,
tack till alla läsare, älskar er!

my life <3

lördag

hey, jag känner att jag är skyldig er en beskrivning om ikväll. först och främst är jag sjuk, förskyld och har huvudverk pga av allt detta näsblod dom senaste dagarna. max och davishi ringde och ville träffas men jag orkade tyvärr inte, blir nog nästa helg, kanske. sen smsade jag lite med mimi som var på fest aslångt bort, linda som var i farsta och axel som var hemma. jag ska nog bara kolla på tv och ta det lungt. hittade precis en snickers, mumsigt värre!

idag åkte jag till linda rätt tidigt, vi gick och köpte massa ingredienser där i vasastan och sen gick vi upp och bakade som sjutton! linda råkade hälla ut mjölen över golvet, där allt hundhår låg så det blev hundhårsmjölk (.........) haha, för er info så hällde vi såklart inte tillbaka mjölken! bullarna var tvunga att typ jäsa i en timme blablabla så precis när bullarna var klara så kom mimi, haha, rightontime lr hur? jag ville leka frissa så jag fick klippa i mimi med världens finaste hårs hår! det är ver en meter långt! jag klippte henne så hon fick lugg! :D hihi! hon ska snart färga det mörkt, kommer bli asfint! haha, jag linda och mimi hade asmysigt :) ps! jag har inte klippt linda, hennes lugg har växt ut xD









kram

bulle

Hejsan, nu har jag vaknat och duschat - torkat håret! ska till linda snart :) måste bara fixa nån remsa först, hm.. vi ska såklart baka bullar eftersom kanelbullensdag är idag. vet inte villka som kommer :) men om killarna och mimi och becca inte kommer blir det väl bara jag och linda <3 hihi. ha det bäst pojkar och flickor!


update

hey! nu har linda gått, klockan är 01:00 och vi har myst galet! linda hade nån fest men vi sa nej för vi satt och kollade på Love actually :) den är för gullig! sjuktbra. internet håller på och fuckar sig, irriterande! känner verkligen att man ser villka som är ens närmaste vänner och villka man skulle kunna överleva utan, det är bra att veta. om ni är en av dom viktiga flickor som finns i mitt liv, vet du nog det! <3 linda, du och jag kan snacka om grovt serriösa grejer men ändå ha så jävla cp-humor, haha! liksom whats up med att asflabba till en text i storlek 5(!?) HAHA! sen mimi och alla ni andra <3 me lajk u guys!
snart kommer nån tjej som ska sova här (!?) nån pappa känners syrra eller nått sånt.. jag måste sitta uppe för hon e och festar och jag måste vara vaken..

hej igen, nu är klockan 2, jag har suttit och snackat med tjejen som ska sova här, hon är asschysst! synd att hon åker imorn :P hon e 20 och bor i nått litet ställe och är med i nån motorcykelgäng. aja nu ska jag sova! imorn är det bakning hos linda! puss

3 oktober kväll


yo!
nu sitter jag ensam kvar här i sängen :) linda gick precis, we bah wild and crazy totally! haha, vi skrek disney klassiker i karaokemaskinen och typ dansade runt och spelade massa gitarr :D haha, vi borde blivit filmade och typ vara med på americas funniest homevideos eller nått, skoja! haha! sen kanske vi ska träffa axel, men det tror jag inte. omg omg, nu ska jag äta pizzaaaa, jaaaa! fyfan va gott! p.s! jag glödde näsblod i mängder idag igen.. 3 dagen i rad, nått är fel :/


linda!

p.s! jag har hittat den sötaste bilden i hela världen på nikolai! gud så liten :D



3 oktober

hej, nån frågade min i kommentarerna vad jag ska göra i helgen. jag har inte snackat så mycket om det. asså är det bulldagen idag eller imorn? för iallafall då ska antagligen jag och linda dra ihop ett gäng som bakar bullar :P men helt ärligt har jag inte så mycket planer. bara jag får vara med mina bästa kompisar så är allt askul <3 vad ska ni göra?

textupdate

nu ska jag sova, har kollat på tila tequila aftershow, hon blev ju övergiven av den där blonda tjejen hon valde hon bah: jag älskade dig, sen blev hon så arg så hon bah jävla hora (?!) makes no sence? ofta man bah jag gav dig mitt hjärta sen bah din hora? lite cp? aja, imorn ska några äta frulle i skolan, får se om jag går ;) tror inte de :P elias åkte ut ur idol :P haha! oj jag trodde jag hade skrivit vad jag gjorde idag..

idag efter jag hade vart på vittra så gick jag, axel, linda och becca till sleven (7-eleven) och köpte brownies, dom är äckligtgoda! sen gick vi runt lite, gick till burger king, satt på fullisbänkarna på medis bara gick mest :P sen åkte becca till fotbollen och axel skulle hem till enskede. linda och jag gick till burger k och köpte en hamburgare då nikolai går frbi så vi kutade ut och bah HEEJ! han tyckte det var lite pisamstämning :D haha! sen åkte linda till stureplan - the place to be NOT. hon skulle på bio med m-elementar brudarna :P imorn ska jag träffa mina kompisar från vittra gymnasium på lunchen! puss

right now



at vittra

tjenare! är på vittra gymnasium och chillar galet medans linda har spanska. kom på att jag måste hämta min data hos ingeborg sen, lämnade den där ju. jag vill säga en sak..jag håller på att nysa. var i skolan och hade massa tråkämnen.. det är helt sjukt att det är fredag imorn! det var ju typ en dag sen det var lördag, känns som det iallafall :) liksom de e snart h-ween och typ lucia! liksom det känns som förra måndaden jag gick i luciatåget! sjukt. doh, den här gången är nån i vår klass lucian, undra vem :P haha, orka det liksom, stå och bah: gud lalala.. fast jag ska väl inte säga nått, jag som är en gammal goding från katarina kyrka. nu nös jag. det lät. och var pinsamt. doh.

morning

hey hoe! nu sitter vi hos ingeborg, kom precis med bussen från linda :) hon bor i vasastan typ. så hon svängde upp mot vittra och vi inte till ingeborg. vi åt typ värsta frukosten: ostkaka med sylt, melon, oboy, macka och juice. hon hade typ ukat värsta bordet när jag ochingeborg kom upp och en halvtimme senare var vi på bussen. igår gjorde vi inte så mycket, bara chillade. datanörd som man är tog man ju med datan (........) lol liksom! hihi, aja, ciao. p.s! jag har hört att skolfotot hänger i skolan :S

videoblogg


idag

gosh, nu är jag hemma. jag och ingeborg var med linda efter skolan :) vi gick såklart och fikade, tjockisar som vi är, NOT. iallafall, vi var och fikade i typ nån timme på sandys, sen pissade vi på donken, där jag böjde mig fram och wopps, så blödde jag näsblod.. det rann massa :S så jag tog massa papper och skrek på linda och ingeborg, haha! blödde näsblod igår också :( är väll typ stressad eller nått. sen gick vi runt och chillade, gick ner till nordins där jag köpte en kalender, en sån där liten som alla typ hade i sexan :D och 4 stiftpennor, detta kalas gick på 99:-! så mamma ska göra köttbullar sen ska jag åka till linda, men det tar nog ett tag fr ingeborg är världens segaste, no offence (<3) :D måste ta med kläder och sånt tills imorn för jag ska ju sova hos linda i hennes nya lägenhet :) jippie.








kram

RSS 2.0